Smrtelnou nehodu vysílala živě: Po smrti kámošky (†21) se stala slavnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrtelnou nehodu vysílala živě: Po smrti kámošky (†21) se stala slavnou!

Nikola, která streamovala jízdu smrti na facebook, poprvé promluvila
Nikola, která streamovala jízdu smrti na facebook, poprvé promluvila (Daniel Černovský)

Už jsou to dva měsíce, co Nikola B. (†21) přišla o život. Při divoké jízdě kterou vysílala Nikola V. (24) narazila v plné rychlosti do protihlukové zábrany. Nikola B. o život přišla, Nikole V. se život obrátil na ruby. Je slavná!

Vzhledem k tomu, že video, které při osudné jízdě vzniklo, vidělo na internetu sto tisíc lidí, stala z Nikoly V. veřejně známá osobnost. „Například jsem byla s kamarádkou na kafi. Pořád tam na mě koukaly dvě Němky, pak přišly, že se chtějí se mnou vyfotit, že jsou rády, že jsem to přežila. Vyfotily se semnou a objaly mne,“ svěřila Nikola V. Blesku.

Takových zážitků má ovšem Nikola V. více. „Kolikrát jsme šli po ulici a slyšeli jsme, hele, to je ona z tý televize. Nebo když jsme jeli autem, za námi utíkal kluk, křičel, že mě miluje a chtěl podpis,“ přidala další zážitky.

 

Nikola V. přežila a stala se populární, ale mnohé i ztratila. Přišla o lásku i kamarády. „Přišel za mnou druhý den do nemocnice a byl konec. Kamarádi zase nechtějí mít kamarádku, která je teď takhle populární. Vadilo jim, že na mě každý kouká. To bylo ale jen pár kamarádů, ostatní zůstali,“ svěřila Blesku.

 Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela.


 



Přečtěte si
antonuis.j
13. 9. 2017 • 11:31

Je to zvrácená nenormální zrůda!!! Měla by se taky rozflákat, to by byla spravedlnost.

setroseuros
13. 9. 2017 • 00:58

To je bezcitna blbka.Ona se tesi slave ... Na zesnulou kamosku , kterou v podstate hecovala,si nespomene ani slovem. Ani se nedivym,ze se nektery vzdali pratelstvi s ni.

marlen5
12. 9. 2017 • 13:28

Tak slečně vadí, že je slavná? Na druhou stranu je ráda, že jí lidé poznávají...opravdu to nechápu. Zemřela jí kamarádka!!!!! Ani slovo lítosti nebo smutku. Buď je to citově plochá osoba, nebo je tak neskutečně b.l.b.á. Těžko říct, co je horší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.