Machálková dostala v Tváři na frak: Nepomohlo jí ani rudé peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Machálková dostala v Tváři na frak: Nepomohlo jí ani rudé peklo!

Leona Machálková
Leona Machálková (Foto Aha!: M. Pátek, archiv Nova, ara)

Měla by je nechat daleko za sebou. Druhé kolo show Tvoje tvář má známý hlas ale zkušené zpěvačce Leoně Machálkové (50) vůbec nevyšlo. Mladí amatéři ji převálcovali. Skončila poslední.

Mikrofon drží v ruce skoro 26 let a teď se musela poprat s popovou princeznou Britney Spears (35) a jejím hitem z osmnácti. „Je to pro mě úkol v čase. Měla bych tam dát tu žhavou lolitu. Nemůžu být trapná, jsem mladá,“ snažila se při trénincích přesvědčovat sama sebe. „Kostým jsem nazvala rudé peklo,“ komentovala obtažený obleček. Porota ji ale bodově sekla přes prsty.

Skóre jí naštěstí maličko vylepšilo bodování od ostatních soutěžících, přesto ji trumfli i úplní pěvečtí amatéři, jako třeba herec Dalibor Gondík (47). „Kolegové jsou báječní, je to motor,“ brala to Leona statečně. „Doufám, že mi budete věřit, opravdu mi to líto nebylo. Tento pořad musí být svým způsobem dramatický, přinášet překvapení, která potom vedou k diskuzi mezi diváky,“ tvrdila nám. Jisté zklamání se jí ale při přenosu úplně zamaskovat nepodařilo. O to větší měla radost, když se dozvěděla, že si příště zahraje na Tinu Turner (77). Ta jí bude jistě sedět!

Tvoje tvář má známý hlas: Ondřej Sokol bude riskovat život! Tohle v Partičce neuvidíte!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 9. 2017 • 10:54

Já na to nekoukám, neviděla jsem jediný díl a nechybí mi to. Machálková se mi zprotivila tím, že i ona vlezla Svobodovi do postele na trojku.Z mého pohledu vypadá jak chlap a to celoživotně, nejen nyní v klimakteriu . Ženský, co furt strkají lidem pod nos výstřihy jsou trapný. Nějaká Berenika tady vystrčí prsa , já ji neznám a za chvíli na ni zapomenu.Dyť stejně skončí v Růžové ordinaci ( záchytce české kultury ) a na tu taky nekoukám Jsou to blbky!Je převýstřihováno, přetangováno, přepr@delováno .Svět se zbláznil

6010
10. 9. 2017 • 17:58

Je předejdarováno.Všeho moc škodí.A u Sokola mám také trapný pocit.Než to všechno ze sebe vysouká, tak u toho rostu.Leona je výborná a že jí třeba něco zrovna 100%tně nesedlo, to se stane asi každému soutěžícímu.

kozinozka
10. 9. 2017 • 17:38

Jako kdyby jsi se přímo účastnil. Všichni tací dopadají obdobně. /včetjně nešťastncie YB/ Společný jmenovatel je podměrečná inteligence, povrchnsot a často i ty blon vlasy. V případě LM tvrdost v obličeji blondem nezachránila. Troichu více lidskosti by nezaškodilo.

eisenbieger
10. 9. 2017 • 09:16

kdyz ji vidim tak si predstavuju jak ji jevanska honila pitchulku na lodi , nasledne svikla , obepnula strapon , olejickem promazala kakaovou dirku a poooradne protahla diiiru, samozrejme se na to dival jeji manzel pan skladatel , pritom pohonil a nasledni ji vystrikanal jizvu ...a oni to jeste publikovali , no a takovy ted vystupuji v telce jako kdyby se nic nestalo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.