Pippa nemá kam jezdit: Tchánův hotel zničil hurikán Irma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pippa nemá kam jezdit: Tchánův hotel zničil hurikán Irma!

Pippa nemá kam jezdit! Tchánův hotel je v troskách.
Pippa nemá kam jezdit! Tchánův hotel je v troskách. (Foto Reuters, Twitter, ara)

Býval rájem na Zemi, až kýčovitě krásným místem, kde si podávaly dveře nejslavnější celebrity. Teď je karibský hotel Eden Rock na ostrově Sv. Bartoloměj, majetek tchána Pippy Middleton (34), v troskách. Jako stovky dalších budov jej zdevastoval hurikán Irma.

Eden Rock patří k tomu nejluxusnějšímu, co můžete v Karibiku v oblasti hotelnictví najít. Ceny pokojů (je jich tu 34) začínají na 22 tisících korunách, nocleh v nejdražších apartmánech či bungalovech ale vyjde i na více než 700 tisíc!

Pitt i Kurková

Od roku 1995 patří hotel s malebným výhledem na oceán Davidovi a Jane Matthewsovým, tedy rodičům manžela Pippy Middleton (34). Sestra vévodkyně Kate (35) tu se svým drahým pochopitelně už mnohokrát relaxovala, zdaleka však nejsou jedinými známými osobnostmi, které si místo zamilovaly.

Už v 50. letech tu byla pečená vařená třeba Greta Garbo (†84), v současnosti sem jezdí mj. Beyoncé (36), Elton John (70), Brad Pitt (53), Tom Hanks (61), ale i Karolína Kurková (33).

Ti všichni by Eden Rock na aktuálních fotkách a záběrech asi poznali jen těžko. Úderem hurikánu popraskané zdi a střechy, poházené kusy nábytku, celý areál zalitý vodou a plný naplaveného písku, popadané stromy... Hotel je teď samozřejmě zavřený a těžko říct, jak dlouho potrvá přivést ho znovu k životu. Na jeho webových stránkách stojí, že veškeré služby jsou nedostupné až do odvolání.

Florida: Na útěku je půl milionu lidí

Floridě se Irma měla podle meteorologů vyhnout a »obejít« ji podél jejího pobřeží, nejnovější předpovědi však mluví o tom, že během dneška udeří přímo na pevninu a zasáhne mj. Miami.

Guvernér Rick Scott proto nařídil evakuaci půl milionu lidí a nechal zavřít veškeré školy, z nichž některé budou sloužit jako ubytovny pro ty, kteří kvůli hurikánu přijdou o střechu nad hlavou. Masový úprk probíhá i na Kubě, kam Irma dorazila včera večer. Úřady nechaly evakuovat 10 tisíc turistů z pobřežních oblastí, ve kterých hrozí povodně.

Na video s Pippou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.