Iva (17) v Výměny chce další dítě: Marian (45) by čekal až vyspěje, jenže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Iva (17) v Výměny chce další dítě: Marian (45) by čekal až vyspěje, jenže...

Šťastná rodinka pohromadě
Šťastná rodinka pohromadě (Facebook)

Včerejší Výměna manželek na TV Nova byla skutečně zajímavá. Poněkud věkově nesourodá dvojice Marian (45) a Iva (17) si mezi osmi očima museli vyslechnout velmi nepříjemné věci. Dozvěděli se třeba, že jejich roční dcerka je zanedbaná a že se o ni neumějí postarat. I přesto Iva učinila důležité životní rozhodnutí, že manžel nesouhlasí, je jí jedno.

Mladá maminka Iva, se totiž rozhodla, že chce mít druhé dítě. „Říkal jsem manželce, že bysme měli počkat, až bude víc vyspělá. Ale řekla, že to zvládne,“ přiznal Marian pro Blesk.cz. Jenže mladá manželka je dost tvrdohlavá.

„Přestala teď brát antikoncepci, tak uvidíme. Naštěstí práci pořád mám, finančně jsme na tom taky dobře. Všechno dáváme dceři, my si vystačíme s tím, co máme,“ uvedl Marian a dodal, že pořad jeho manželku změnil. „Srovnala se a chová se úplně jinak. I už víc uklízí, asi si uvědomila v té jiné rodině, že to není sranda postarat se o tři děti,“ prozradil Marian.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.