Řepka brání Kristelku: Seš neúspěšný hovado… Kdo ho tak naštval? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Řepka brání Kristelku: Seš neúspěšný hovado… Kdo ho tak naštval?

Řepka se zastal milované Kristelové.
Řepka se zastal milované Kristelové. (Instagram)

Tak to je trojka! Mega válka se odehrává mezi Tomášem Řepkou a Pavlem Novotným, který se pustil do moderátorky Kristelové, která už delší dobu randí s fotbalovým bouřlivákem. Ten se jeho lásky zastal a Novotného si hezky podal… To je komedie.

Pavel Novotný (36) se už dlouhou dobu pouští do blonďaté moderátorky, která zakotvila na televizi Barrandov. Kromě toho, že připomněl video, kde mu Kristelka nabízí vše za to, že už o ní nebude psát hanlivě, nebál se zveřejnit pár vtipných příspěvků na její adresu. Tomáš Řepka se prý do sporu pustil jako rytíř na bílém koni a Kateřiny se zastává, jak jen může.

„Jestli mě někdo zachránil před sebevraždou a chlastem, je to Kačka. Nejhodnější holka, kterou znám a která má věci v hlavě srovnaný tak jako málokterá ženská… I kdybysme se rozešli, bude jí patřit můj respekt za to, co pro mě udělala,“ napsal Řepka ve statusu na sociální síti. Kristelová tvrdí, že k ní bývalý fotbalista přišel jako spráskaný pes, kterému utekla Erbová se synem. Všichni tři, především tedy Pavel a Tomáš, se vzájemně “battlují“ ve svých příspěvcích, které mají grády.

„Já mám Tomáše rád!!! Super kluk… Akorát teď je v moci saně. Z jeho postů vůbec nečiší, že si Řepka klasicky dělá, co Kristelová chce… Kristelová přivádí do neštěstí jednoho člověka, kterého mám rád. Ona je větší zlo než Erbová, vařená brokolice, Partyšová, Sparta, Tomio Okamura a Pošta pro tebe dohromady… Mohli bychom si to jít vyříkat do Afér. Mě by hrál Taclík, Řepku Vaculík a Kristelovou Sagvan Tofi,“ napsal Novotný.

Samozřejmě, že nechyběla již zmíněná obrana, která je pořádně peprná. „Seš neúspěšný hovado, který si myslí, že má vliv. Nemá. Nikdy neměl. V životě si dokázal velký hovno… Nejsem buze*ant, abys mně doporučoval, co mám a nemám dělat. Ty teplý jojo… Tvoje žena má velmi zajímavou minulost, o který se rád podělím se svejma fanouškama, aby sme si byli kvit a pobavili sme se. Ty, kterej kohokoliv označuješ jako prostitutku, si zameť před vlastním prahem,“ bránil sebe a Kateřinu Řepka.

„To, jak se mě zastal před trapnými útoky Pavla Novotného, o kterém jsem přesvědčená, že mě dlouhodobě hluboce a obsedantně miluje, mi přijde jako jednání přímo rytířský. Jsem ráda za vztah, ve kterém si navzájem kryjeme záda a vždycky si krýt budeme,“ přidala své vyjádření Kristelová.

Na video s Kristelovou a Řepkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
8. 9. 2017 • 17:04

To sedí, ona je taková .... stará mladá .... Blažková...

antonuis.j
8. 9. 2017 • 11:05

Kristelová je původně Blažková?

-bello-
7. 9. 2017 • 23:51

Kristelová je sekernice, arogantní blbka, co si o sobě myslí, že je hězda a zatím se hlemejždí někde na Barrandově a ve Ščukově konzervatoři, kde bude i Agáta A Řepka - blikanec není o nic menší trotl, než je Novotný. A Erbová jediná udělala dobře, když z dosahu blbců zmizla.Má klid ( jakž takž ).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.