Žilková se dme pýchou! Agáta krátce před porodem překvapila: Je z ní učitelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Žilková se dme pýchou! Agáta krátce před porodem překvapila: Je z ní učitelka!

Veronika Žilková (55) a dcera Agáta Prachařová (31).
Veronika Žilková (55) a dcera Agáta Prachařová (31). (FTV Prima)

Agáta Prachařová se stane koncem září už podruhé maminkou. Jenže kromě porodu vytoužené dcery se v jejím životě odehrávají i další velké změny. Některé jsou skutečně překvapivé.  Koho by napadlo, že těhotná Agáta se stane učitelkou na konzervatoři.

Agáta Prachařová je proslulá hlavně skandály a poněkud divokým manželstvím s Jakubem Prachařem. Chvilku to vypadalo, že jejich manželství se rozpadne, ale dnes se manželé těší na holčičku, která se má narodit už koncem září a vypadá to, že krize je zažehnána. A možná právě klid v domácnosti Agátě dovolil, aby se ucházela o post vedoucí oddělení Mezinárodní konzervatoře, které i získala.

Vzhledem k tomu, že na této konzervatoři působí i Veronika Žilková, spekuluje se o protekci. „Je zvláštní, že tady bude učit někdo, kdo je tolik mediálně propíraný a má tak obrovsky kontroverzní pověst,“ prozradila týdeníku Sedmička jedna z vyučujících. Jak se Agáta k místu dostala, vysvětlila její matka. „Uchazečů, pokud vím, bylo více a pan ředitel si vybral Agátu. Škola je soukromá, takže je na majiteli, komu dá důvěru a kterým směrem chce obor vést,“ uvedla Žilková.

„Paní Prachařová byla oslovena přímo panem ředitelem konzervatoře do užšího výběrového řízení, ve kterém uspěla na post vedoucí oddělení múzických a mediálních studií. Paní Prachařová splňuje teoretické i praktické požadavky pro výkon této funkce,“ uvedla vedoucí studijního oddělení Mirka Tulejová.

Žilková si uvědomuje, že Agátina práce bude znamenat větší zápřah i pro ni. „Vím jen, že budu muset jako babička více hlídat, aby mohla brzy po porodu zpět k výuce,“ uvedla s tím, že studenti jsou nadšeni z toho, že je bude vyučovat právě Prachařová. „Agáta má vystudovanou školu uměleckého managementu a Slezskou univerzitu – Institut tvůrčí fotografie. Její aprobace je přesně vhodná na oddělení mediálních studií,“ dodala na závěr.

 Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
8. 9. 2017 • 21:38

defakto Máš pravdu, přijmout Agátu na tuhle školu je pěkné šméčko, takovouhle vedoucí ani do Kauflandu, celý život máma za jejím zadkem, její morální profil je hodně průměrný. Ona je členkou mensy, nezapomněla se Žilková pochlubit. Jak se chce starat o novorozeně a přitom učit . No umím si to představit, tragédie . Ten její internetový obchod mne také pobavil, od ní bych nic nekoupila .

-bello-
7. 9. 2017 • 23:21

oprava! Chtěla jsem napsat, zda pan ředitel Ščuka očekává výměnou za tuto službičku dotace od ANO

-bello-
7. 9. 2017 • 23:17

Ježíši, ten Stropnický, to je nátura.Že mu není hanba!!!! A co to stálo Žikovou ? Určitě víc, než když vyžebrala na Bartoškovi zrušení zákazu Karlových Varů pro debilní Agátu. Romský aktivista, pan ředitel té konzervy čeká něco od AHA ?.l Už jen za to, že přijal kdysi jako " učitelku " blbku nebetyčnou Žilkovou byl kritizován.Jenže ona tam "učí" i Kristelová i Horváth, tak se mezi nimi stará Žíla tupostí vytratila.Ale když už obsadil i Špagátu, tak je úplný magor! Jemu ANO něco na přilepšenou ožná přihodí, ale v co tady už má člověk věřit ? !. O Špagátě vím bezpečně, že fotografiii nedodělala, ona skončila hned .Nedocházela do školy, byla furt zhulená.Nikdy nic dál nedala, ale v sívíčku uvádí, že je Bc. et Bc. ze školy někdě mimo Prahu.Bakalářskou práci ale nenajdete.Ba ani zmínku o té slávě v novinách.Nevím, jak by se křivonohá Agáta z mola dopotácela až do školy mimo Prahu, aniž by o tom dala echo . Kdyby jo, byly by toho plné noviny, jako u Gottové. (Tahle konzervatoř je jen kousek od UJAK .Na jednom placu, takové edukační " skvosty", hm hm ten Žižkov se zmáhá Ježíšikriste, to je naprostá bezmoc !Dyť přece ta Agáta talent na nic nemá a z mozku jí trčí sláma No, ale plat a z toho mateřskou má jistou.Voliči ANO jí zaplatí i trafiku a další posty. https://www.krajskelisty.cz/praha/obvod-praha-3/10742-vezmou-kazdeho-kdo-na-to-ma-penize-dalsi-s kvela-herecka-dava-zapravdu-razlove-do-ceho-se-to-zilkova-nechala-uvrtat.htm

defakto
7. 9. 2017 • 18:51

... jasně že se tam Prachařová dostala protekcí , stará Žíla zmanipulovala ředitele konzervatoře , neznám nikoho kdo by do vedoucí funkce přijal pracovnici , která je těsně před porodem . Sice jakousi školu o fotografování s boží pomocí skončila , ale celou dobu od školy doted se tím nezabývala , panebože koho ona tak může učit ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.