Lidé jsou zlí! Dvojčata ve škole zažívají muka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lidé jsou zlí! Dvojčata ve škole zažívají muka

Marcia a Millie Biggsovy
Marcia a Millie Biggsovy (Daiymail.co.uk)

Marcia a Millie mají jinou barvu pleti i přesto, že jsou to dvojčata. Tato kombinace je velmi ojedinělá a stává se v jednom z milionu případů.

Rodina pochází z Birminghamu, jejich matkou je Angličanka Amanda a otecem Jamajčan Michael. Marcia je podobná matce, má světle hnědé vlasy, modré oči a světlou pleť. Millie se podobá otci, má černé kudrnaté vlasy a tmavou pleť.

Na základní škole měla rodina problémy s tím, že učitelé odmítali uvěřit, že jsou dívky příbuzné, po zjištění, že jsou dívky dokonce dvojčata, nemohli vyjít z údivu.

Dívky se v současnosti, připravují, na střední školu. Jejich matka předem upozornila učitele, aby tuto skutečnost vnímali jako fakt, uvedl Daily Mail. Dívky často trpěly nepochopením, kvůli svojí barevné odlišnosti. I přesto, že jsou si dívky rysově velmi podobné a liší se vesměs pouze barvou pleti, okolí je vnímá dost odlišně.


 

 



Přečtěte si
egyptanka
7. 9. 2017 • 17:03

Matka zavinila dětem peklo. Neměla píchat s jamajčanem. Odnesou to ale dvojčata. A co čekala?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.