Libuše Šafránková (64): TAJNÝ NÁVRAT DO FILMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Libuše Šafránková (64): TAJNÝ NÁVRAT DO FILMU!

Nová role pro Šafránkovou?
Nová role pro Šafránkovou? (Foto ara)

Už nedoufala, že se vrátí před kameru! Poté, co Jan Budař (40) nedostal grant na pohádku Princ mamánek, se Libuše Šafránková (64) smířila s tím, že už si se svým manželem Josefem Abrhámem (77) na filmovém plátně nezahraje. Teď ale Popelce svitla naděje! Oblíbený manželský herecký pár dostal nabídku na vánoční romantickou komedii.

„Scénář na Prince mamánka se nám s manželem moc líbil, proto jsme okamžitě řekli ano. Nejsou ale peníze. Škoda, tak ráda bych si v nějakém dobrém filmu zahrála,“ posteskla si před půl rokem deníku Aha! Šafránková.

Proto jí velmi polichotilo, když dostala nabídku na roli ve vánoční komedii, která zatím ještě nemá název. „Ty názvy se stále mění, ale na to je ještě dost času. Vždyť natáčet začínáme až na podzim,“ řekl včera Aha! Abrhám s tím, že se mu scénář velmi líbí.

Kdo další bude ve slovensko-českém filmu hrát, není ještě zcela dané. Jisté je, že to bude Milan Lasica (77), který se zhostí role evangelického faráře. A koho ztvární Josef s Libuškou? „To je i pro nás dva velké překvapení!“ komentoval Abrhám. „Já vážně ještě nevím, kdo tam bude hrát. Opravdu,“ dodal.

Nabídku Šafránková jistojistě dostala. Každý moudrý režisér ví, že dvojka Šafránková -Abrhám je vždycky trhák. Tentokrát ale herec v odpovědi kličkuje a je to zcela logické. Jeho žena je po těžké operaci rakoviny plic a tady se nikdy nedá stoprocentně nic slíbit. Doufejme, že ale slavnou manželskou dvojku v novém filmu uvidíme…

Tady taky hráli spolu...

1980
Vrchní prchni!

1983
Svatební cesta do Jiljí

1991
Žebrácká opera

1999
Všichni moji blízcí

2008
Kouzla králů

2013
Přijde letos Ježíšek?

Na video se Šafránkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
7. 9. 2017 • 12:57

Výtečná zpráva, že Libušku opět uvidíme na televizních obrazovkách!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.