Hana Křížková: Tohle dostala k šedesátinám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Křížková: Tohle dostala k šedesátinám!

Zpěvačka, herečka a moderátorka Hanka Křížková si oslavy užila.
Zpěvačka, herečka a moderátorka Hanka Křížková si oslavy užila. (FTV Prima)

Šedesátku oslavila hned dvakrát! Energická Křížková (60) si užila své narozeniny s těmi nejbližšími, tedy s rodinou, ale také s přáteli z branže. Kromě kytiček dostala i mnoho dárků a jeden z nich byl obzvlášť zajímavý…

Jedna oslava ve Strakonicích, druhá oslava v Praze na botelu. Takto si užívala Hanka Křížková, které přišly popřát i celebrity jako například Ivana Chýlková, Monika Absolonová a Iva Hüttnerová. Absolonová dokonce dorazila i s jejím partnerem a synem Tadeáškem.

„Přestože jsem dostala překrásné květiny a spoustu dárků, jako je iPhone, wellness pobyt, diář, masáže nebo obraz od Ivy Hüttnerové, měla jsem největší radost z toho, že všichni přišli a že nám bylo moc dobře,“ svěřila se Sedmička Hana. Kromě těchto dárků dostala zpěvačka a herečka také dvoumetrový ovocný strom i s plody, který dovezli až na botel. To je tedy dar!

Na video s Křížkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.