Gábina Partyšová - Bojuje proti rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gábina Partyšová - Bojuje proti rakovině!

Gabriela Partyšová už se těší na svého prvního potomka. Zatím si však užívá jen půlroční Kristýnku své sestry Moniky (vlevo).
Gabriela Partyšová už se těší na svého prvního potomka. Zatím si však užívá jen půlroční Kristýnku své sestry Moniky (vlevo). (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová (29) se už nemůže dočkat miminka, které by se mělo narodit v závěru roku. A než se jí začne pořádně zvětšovat bříško, užívá si zpívání a propagace svého nového alba Gabriela 2007. „Když jsem nazpívávala poslední dvě písničky, ještě jsem netušila, že jsem v jiném stavu.

Pomalu si začínám zvykat na to, že ze mne bude matka,“ přiznala deníku Aha! Gábina.

„Donedávna jsem si to vůbec nedovedla představit. Mám obrovskou radost. Holka nebo kluk se narodí ve stejném roce jako moje nová deska,“ těší se Gábina, která si v jednu chvíli dokonce myslela, že děti mít nikdy nebude. „Za všechno může pan docent Rob, který mne vyléčil z mých problémů s děložním čípkem. Je to úžasný člověk a budu mu do smrti vděčná. Proto jsem se rozhodla věnovat veškerý výtěžek z prodeje alba na výzkum a léčbu rakoviny děložního čípku. Chci, aby všechny holčičky a ženy věděly, co je může potkat a aby se tomu naučily předcházet,“ říká Gábina.

Než se přihlásí na svět miminko, snaží si Gábina užít naplno zpívání. A její nové písničky mají příznivý ohlas. Titulní skladbu z alba již několik týdnů hrají rádia a nyní je v první patnáctce nejhranějších. Gábininy nové písně si můžete poslechnout i na internetových stránkách www.igabriela.cz a www.topfun.cz. Na tomto internetovém portálu byl dokonce zahájen exkluzivní digitální prodej jednotlivých písní za 14,90 korun za skladbu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.