Roubenka Oty Jiráka: Hrozivý pád manželky Drahušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Roubenka Oty Jiráka: Hrozivý pád manželky Drahušky!

„Už 21 let na to vydělávám,“ přiznal.
„Už 21 let na to vydělávám,“ přiznal. ( Foto TV Barrandov, Profimedia.cz, ara)

Natrvalo se tu usadili teprve před čtyřmi lety. Za vytoužený klid ale nedávno zaplatili vysokou cenu. Manželka Oty Jiráka (68) Drahomíra ošklivě upadla při uklízení a děsivě si rozdrtila ruku.

Třicet pět let bydleli v pražské činžovní vilce a do vesničky u Mladé Boleslavi jezdili jen na víkendy. Pak se ale do bývalého zájezdního hostince z 15. století přesunuli natrvalo. Jsou tady šťastní, veliká chalupa se zahradou kolem pěti tisíc metrů čtverečních ale manželům Jirákovým patrně přerůstá přes hlavu.

„Doporučuju všem neuklízet, já jsem si při tom ošklivě zranila ruku,“ prozradila Jirákova žena Drahomíra v pořadu Můžu dál. „Ramenní kloub si odlomila od pažní kosti. Byl posunutý o dva centimetry, chybělo málo a měla otevřenou zlomeninu.

Rychle jsem ji odvezl do špitálu,“ šokoval televizní štáb herec. Vzápětí se rozvyprávěl o svém podlomeném zdravíčku. „Ráno snídám jedenáct prášků, k večeři mám čtyři,“ vyvedl všechny z míry hlas populární dětské postavičky Hele.

Padesátiny tu slavila Švorcová

Barák má zajímavou historii a v jeho zdech se musely dít věci! „Je to původem hospoda, poprvé zmiňovaná v kronice zámku Mnichova Hradiště jako zavedená formanská hospoda na cestě do Žitavy už z roku 1557,“ pochlubil se před časem Jirák. Co už se málo ví, že v tomhle »lokále« slavila roku 1978 své padesátiny »Žena za pultem« Jiřina Švorcová (†83). Že šlo o vyhlášený podnik, napovídá i skutečnost, že tam ženil syna herec Ladislav Županič (74).

Na video s Jirákem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
5. 9. 2017 • 08:49

Ano bylo to moc pěkné a jeho paní je docela sympatická. Horší tam je ten Cibulka, chová se přemrštěně. Ota Jirák byl tam sympatický a ta slivovice? Pokud ji neni moc, tak možná se to dá.

mazd
4. 9. 2017 • 13:35

Na to, kolik bere léků, do sebe klopil panáky slivovice s odvahou,ale jinak to bylo moc pěkné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.