Jaroslava Obermaierová: Hrůzně vypadající nehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jaroslava Obermaierová: Hrůzně vypadající nehoda!

Jaroslava Obermaierová dnes podstupuje závažnou operaci hlasivek.
Jaroslava Obermaierová dnes podstupuje závažnou operaci hlasivek. (Aha! – Martin Pekárek)

Těžkou hlavu a plné ruce práce s opravou nedávno koupeného auta má teď Jaroslava Obermaierová (71). Její nemocný syn Jaroušek (36) totiž nedával pozor při řízení a havaroval na hradecké dálnici. Přestože nehoda vypadala hrůzně, vyvázli naštěstí jen s pomačkanými plechy...

Má ho ráda pod dohledem, podle všeho má totiž podlomené zdraví, a navíc ho trápí psychické problémy. Společně tak sedli před týdnem do auta a vypravili se z metropole do Náchoda na přehlídku osvalených mužských těl. Podle informací Aha! ale společně už nedojeli. „Nedával pozor a naboural skoro nové auto,“ prozradila Jarka do mikrofonu před plným hledištěm náchodského divadla.


Po skončení finále Muže roku se s námi představitelka drbny Nyklové z nekonečného seriálu Ulice o synově nehodě na dálnici nechtěla bavit. „Potřebovala jsem být už v klidu, nemluvit, jela jsem ještě za synem.

Byl to příšerný den, k tomu bylo navíc i horko,“ omlouvala se nám týden po incidentu do telefonu. A byla daleko sdílnější! „Autíčko máme v opravně, celkem nešlo o nic vážného. Stalo se to naštěstí v koloně při pomalém popojíždění,“ popsala dramatickou situaci herečka a starostlivá matka.


Jarouškovy řidičské schopnosti naštěstí odneslo jen světlo, blatník a další drobné plechy. I tak je z toho ale problém. „Máme pojistku, ale je to nepříjemný. Já mám svoje malinký auto, tak ho občas synovi půjčím.

Náhradní auto nemáme, protože oni zrovna toho mají hodně a nemůžou nám ho půjčit, protože teď bourá každý a všechny mají rozpůjčovaný. Zvládáme to, musíme,“ dodala Obermaierová.

Boural i Voříšek
V týž den a také na dálnici D11, navíc při jízdě na stejnou akci, havaroval také Karel Voříšek (53). Před ním byla stojící kolona aut, takže musel zastavit. Řidič jedoucí za ním ale nedobrzdil a v plné rychlosti narazil do jeho volva. „Nic se mi nestalo, jen mám trochu poškozený kufr,“ popsal deníku Aha! moderátor.

Na rozhovor s Jarkou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amgal
3. 9. 2017 • 09:59

tosto
2. 9. 2017 • 13:07

On má invalid.důchod ,ona starobní , tak vo co jí ještě jde ? Ať ho opečovává. Opravdu poslední dobou jsou ti "UMĚLCI " nenažraní.

ivoadler
2. 9. 2017 • 11:15

Čert vem auto, čert vem Jarouška, jak dlouho bude tahle příšerná bába strašit v Ulici?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.