Nová řada Tváře: Nečekané změny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová řada Tváře: Nečekané změny!

Karolína Kurková
Karolína Kurková (Foto: Instagram.com, Profimedia.cz, ČTK)

Pánové můžou být spokojení! Ve čtvrté řadě soutěže Tvoje tvář má známý hlas se můžou těšit na sexy ženy. Mužské smysly potrápí i dlouhonohá topmodelka Karolína Kurková (33), nejvíce z ní šel do kolen moderátor Ondřej Sokol (45).

Tým oblíbené show znovu zamíchal kartami a změnil složení poroty. Původní informace hovořily o tom, že soutěžící bude hodnotit ryze pánská společnost. Podle informací deníku Aha! je ale všechno jinak.

Krásné ženy
„Změní se stálé obsazení poroty. Novým porotcem se stane Aleš Háma, který nezaujme místo po Ivě Pazderkové mezi Jakubem Kohákem a Jankem Ledeckým, ale bude sedět na místě čtvrtého porotce. Nově mezi Jakuba a Janka vždy usedne speciální host poroty.

Ve většině případů krásná žena,“ sdělil deníku Aha! mluvčí Vojtěch Boháček.
A hned ve třetím díle Nova vytáhne těžký kalibr – do poroty usedne nádherná Karolína Kurková a to rozhodí i pohotového Ondřeje Sokola. Ten na ní mohl oči nechat.

Velká fanynka
„Tuhle show miluji, takže jsem hrozně moc ráda, že jsem u toho mohla být. Vidět všechno živě je opravdu neskutečné, moc jsem si to užila. Já se na to dívám i se svými syny a ten starší dokonce tančí u televize. Takže všichni z naší rodiny jsou fanoušky této show,“ prozradila maminka Tobina (7) a Noaha (1,5).
Čtvrtá řada soutěže začíná už v sobotu ve 20:20 na Nově

Rychlá dohoda
„Potkali jsme se v Karlových Varech. Show znala a dokonce si pamatovala některá vystoupení, což bylo neuvěřitelné. Povedlo se nám najít termín a pak už jsme se na ni jen moc těšili. A byla úžasná,“ vysvětlila producentka Simona Matásková, jak se jí podařilo získat světově žádanou modelku.

Na video s Kurkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.