NEJHORŠÍ VÝMĚNA MANŽELEK VŠECH DOB! »Mačkáš mi hada, debile!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

NEJHORŠÍ VÝMĚNA MANŽELEK VŠECH DOB! »Mačkáš mi hada, debile!«

Sabina se svěřila, co všechno jí Roman prozradil o Janě ve Výměně manželek.
Sabina se svěřila, co všechno jí Roman prozradil o Janě ve Výměně manželek. (archiv TV Nova)

Tohle ve Výměně manželek ještě nezažili! Na desetidenní pobyt v německém městečku Zittau v rodině milovnice hadů Jany (35) jen tak nikdo nezapomene. Maminka Sabina (22) z Prahy musela čelit nejen velkému nepořádku, ale také vulgárnímu slovníku náhradního manžela Romana (24) a hysterické scéně podnapilé Jany, která při závěrečném setkání na svého partnera křičí: „Mačkáš mi hada, debile!“ Nejvíc ji ale – jak říká v rozhovoru pro Aha! – deptalo, že se jí v Česku o děti stará narkomanka!

Jak vzpomínáte na natáčení, hlavně na setkání mezi osmi očima?
„Absolutně jsme nečekala, že to takhle vyvrcholí. Když jsem byla u nich, tak jsem se – až na ten bordel a Romanovo neustálé řvaní – měla relativně dobře. Ale jasně jsem mu řekla, že nemám důvod řešit jejich fetování a bitky, které dělali mimo Výměnu manželek.“

Jana tvrdí, že léky na nervy zapíjí alkoholem. Co si o tom myslíte?
„Na setkání mezi osmi očima přišla zfetovaná nebo opilá, to já nepoznám, a úplně to tam vyhrotila do nesmyslných věcí, které nemusela říkat. Myslím, že to mělo zůstat mezi námi. A proto se řešily věci, které se vůbec řešit neměly.“

Měla jste během toho pobytu strach, že by se Roman mohl projevit jako násilník?
„Neměla. On mi nepřišel vůbec jako násilník. Byl sice takový, že se s ničím nemazlil, ale pokud mu člověk nedal důvod, tak byl v pohodě. Strach jsem z něj neměla. Nevěřila jsem tomu, že tu ženskou mlátí. Ale nevím, jak to mezi nimi je.“

On se vám svěřoval, že spolu v minulosti s Janou fetovali?
„Ano, svěřoval se mi. Dokonce Laurinka mi několikrát říkala, že našla doma jehly, a že jí maminka řekla, že to mají pro hady, že jim dávají vitaminy. Roman se mi svěřoval, že ji z toho vytáhl, pak že fetovali zase spolu, pak zase ona. Že prý fetuje asi patnáct let. Kvůli tomu jí před dvěma měsíci sebrali děti, protože jí našli v krvi fet.“

Takže děti má nyní německá sociálka?
„Já si myslím, že ty děti jsou stále u ní. A myslím, že by to měla řešit německá sociálka.“

Vy jste stále ve spojení?
„My si píšeme s Janou, je mi jí upřímně líto. Takovou pecku si nezasloužila. Myslím, že není úplně špatná máma. Po Výměně manželek se mi omluvila, že si to ani nepamatuje, že měla okno, tak jsem to přijala.“

Oni jsou stále spolu, nebo žijí každý zvlášť?
„Nejsou. Roman je pryč, někde ve Španělsku nebo Itálii. Ona je pořád v Německu.“

A u vás se něco změnilo?
„Tomáš je přísnější na Michalku, a myslím, že i náš vztah se zlepšil. Ubrala jsem v otázce stravování. Předtím jsem to hodně řešila, teď už míň, ale pořád žiju zdravě. A svoje děti vychovávám skvěle! Určitě líp než Jana, která fetuje místo toho, aby se toho vzdala kvůli dětem.“

Mačkáš mi hada, debile!

Na závěrečné setkání mezi osmi očima přijde Jana s tmavými brýlemi na očích a živým hadem kolem krku. Od začátku je viditelně podrážděná. Rázně odmítne kytku, kterou jí na usmířenou přinese partner Roman.

Poté, co jí Sabina vytkne, že se špatně stará o svou rodinu, dostane hysterický záchvat. Její partner ji chce uklidnit, ale moc se mu to nedaří. „Pust mě, nebo ti jednu nakouřím! Mačkáš mi hada, debile,“ spílá Jana Romanovi. „A ty seš normální ku*va!“ vmete Sabině do tváře.

Dojde i na facky
V rodině Jany a Romana jsou hádky na denním pořádku. Pravidelně je prý provází i fyzické napadení, na které ze strany opilé maminky dojde i při setkání mezi osmi očima. „Čekám od Výměny manželek to, že by se Romča mohl naučit, jak se mnou jednat a jak se zabrzdit, než po mně vylítne,“ svěří se Jana. Paradoxně je to přitom ona, která svému partnerovi nafackuje před kamerami.

Časté rozchody
Jana, která je na mateřské dovolené, žije v Německu už dlouho. Vdala se tam a přivedla na svět dnes šestiletou Lauru a tříletou Viktorku. Před dvěma a půl lety poznala v Česku Romana, který se za svou láskou přestěhoval do jiné země, kde se živí jako stěhovák. Divoké hádky a napadání u nich vyústilo nejednou v rozchod.

Život s hady
Jana se svou rodinou žije v malém bytě v Zittau spolu s deseti hady, kterým maminka věnuje spoustu energie. Neustále má nějaké zvíře omotané kolem krku. Bez svého miláčka nebyla ochotna ani odjet do druhé rodiny. Tam si přivezla krajtu královskou jménem Maruška. Náhradnímu tatínkovi Tomášovi (29) z Prahy vůbec nevadila a byl z ní nadšený.

Vzájemné zalíbení
Milovnice hadů Jana si padne do oka s náhradním manželem Tomášem. Je mírný, klidný a mají si co říct. Jejich sympatie dojdou tak daleko, že Tomáš při jednom z posledních dnů přizná, že kdyby nevyšly jejich vztahy, je možné, že by to s Janou dal dohromady. „Určitě si dovedu představit, že pokud naše vztahy krachnou, tak budeme spolu,“ řekl na kameru. Stejný názor měla i Jana.

Šokující videa z Výměny manželek, více dnes na Nově:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
30. 8. 2017 • 18:37

...opravdu ubohé !!! Necháte vydělat několik tisíc fetkám, cikánům, sociálům...oni to obratem prosněží do nosu, nebo prohodí automatem a ještě mají pisálkové co psát ! To samé v bleděmodrém Prostřeno. Tam vyhrává největší hajzl a krypl !

oldedek
30. 8. 2017 • 10:24

Určitě voliči Mýly Zemanů !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.