Životní rozhodnutí Uršuly Klukové: Už žádný chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Životní rozhodnutí Uršuly Klukové: Už žádný chlap!

Uršula si zvykla žít sama pro sebe.
Uršula si zvykla žít sama pro sebe.  (Foto Aha! – Martin Pekárek, ara)

Rezignovala na milostný život! Po letech v osamění Uršula Kluková (76) už úplně zanevřela na chlapy. Žádný muž, s výjimkou syna Jakuba (48), nesmí překročit práh jejího domu!

Ještě před šesti lety přitom herečka vykřikovala do světa: „Žádného přítele nemám, ale zoufale hledám! Musím teda říct, že se mně všichni obloukem vyhýbají...“ Nejen, že spřízněnou duši zatím nenašla, ale deníku Aha! se teď svěřila, že naději na normální partnerský život už vzdala.


„Na schůzky nechodím. Zvykla jsem si na to, že dělám jenom to, co se mi líbí. Když má člověk partnera, musí se přizpůsobovat a mít ohled na toho druhého. A to už se mi nechce,“ zdůvodnila bývalá hvězda Doktorů z Počátků své životní rozhodnutí. „Žít s chlapem pod jednou střechou bych si už neuměla představit! Už docela dost dlouho žiju jen se psem a kočkou,“ uzavírá Uršula.

Dvakrát a dost
Prvním manželem Uršuly Klukové a také Jakubovým otcem byl režisér a herec Pavel Fiala (†79), který ji přivedl k divadlu, přesněji do Kladivadla. Podruhé se herečka provdala za zvukaře. Přestože se rozvedli, mají dobré vztahy. „Kamarádím se s jeho manželkou i dětmi. Navštěvujeme se, a když to trochu přeženu, tak musím říct, že jsme dobrá rodina,“ říká. Potřetí se už ale vdávat nechtěla.

Na video s Uršulou Klukovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
30. 8. 2017 • 10:25

... když je babě přes 70 a tvrdí , že už jí žádný chlap přes práh nesmí , je to spíš legrační ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.