Drobný má problémy s dětmi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drobný má problémy s dětmi...

Milan Drobný si nerozumí s dětmi z druhého manželství.
Milan Drobný si nerozumí s dětmi z druhého manželství. (Foto Aha – Martin Pekárek, ara)

V každé rodině se najdou problémy či černá ovce, a i v té nejlepší se mohou stát nepříjemné věci. I když Drobný nerad mluví o sporech s rodinou, o trablech s dětmi se rozmluvil…

Rány minulosti, staré křivdy a strasti stále nevymizely. Milan Drobný už několik let nemá lehký vztah s jeho dětmi z druhého manželství. Na svatbu s jeho milovanou Danou, tak dorazila jen část příbuzenstva.

„Z toho druhého vrhu to není ideální. Milan je introvert, klidně se neozve půl roku, i když jsem se o něj během studií staral… S Míšou a Honzou z prvního manželství se vídám pravidelně… Honza teď odjíždí na tři čtvrtě roku do Norska, předtím byl v Peru.

Milan je fotograf, v Norsku fotil třeba sportovní závody, protože jeho matka teď žije ve Skandinávii. Sport baví i mou dceru Míšu, je sportovní novinářka, ale momentálně se stará o svého těžce nemocného partnera,“ svěřil se Sedmičce Drobný.

Na video se zpěvákem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
chakalaka
1. 10. 2017 • 14:44

Drobnému se nikdo nezavděči,měl by se stydět pomlouvat svoji rodinu.Uz není tak zajímavý tak neví jak na sebe upozornit je to hnus co proto neudělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.