Zpověď hysterky z Výměny: Byl to špatný mix! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpověď hysterky z Výměny: Byl to špatný mix!

Výměna manželek s drsnou a sprostou Janou.
Výměna manželek s drsnou a sprostou Janou. (archiv TV Nova)

Už včera uniklo na veřejnost video ze středeční Výměny manželek, kterou uvede televize Nova. V ukázce paní Jana s hadem kolem krku rozpoutala hotové peklo. Objevily se dokonce spekulace, že při natáčení nebyla úplně při smyslech. Teď vysvětlila, jak to bylo.

Paní Jana, kterou ve středeční Výměně uvidíme, žije v německém Zittau se dvěma dětmi a přítelem Romanem. Do pořadu se přihlásila s tím, že chce zlepšit její vztah s přítelem, ale z ukázky se zdá, že se to moc nepovedlo. Také se zdá, že je Jana není úplně při smyslech.

„To video, to je tedy síla, ale dnes už s tím nic neudělám,“ uvedla paní Jana s tím, že doma naštěstí nemá televizi, takže středeční premiéru neuvidí. Alespoň vysvětlila, proč na videu působí dojmem, že je úplně mimo. „Nebyly to žádné drogy. Léky na nervy jsem smíchala s alkoholem. Bohužel,“ prozradila webu eXtra.cz.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jity
29. 8. 2017 • 12:17

Chudáci děti, vychovájaí je tady v tom případě psychopati. Hnus co je to za ženskou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.