Hůlka poprvé tátou: Ve 49 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hůlka poprvé tátou: Ve 49 letech!

Zpěvák se už nemůže potomka dočkat.
Zpěvák se už nemůže potomka dočkat. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, ara)

V osobním životě vydržel pár let zoufalství a vyplatilo se. Teď Daniel Hůlka (49) září štěstím. Nejenže v tlumočnici Báře Klementové (26) našel konečně ženu, se kterou si po všech stránkách rozumí, ale dokonce mu dá i vytoužené dítě! „Bára je ve čtvrtém měsíci,“ prozradil deníku Aha! nastávající tatínek s tím, že už se plánuje svatba!

„Rád bych, aby se dítě narodilo do úplné rodiny. Moc mi na tom záleží. A protože Bára má rodit počátkem března, tak se do té doby určitě vezmeme. Zvažujeme teď vhodné datum,“ svěřil se muzikálový zpěvák.

Dítě je zdravé
Těhotenství své přítelkyně před veřejností tajil. Zda se miminko narodí a je-li zdravé, je jisté až koncem třetího měsíce těhotenství. „Nic jsem nechtěl riskovat. Dneska jsme byli na gynekologii, miminko je naprosto zdravé, a tak tu radostnou zprávu pouštím do světa,“ chlubil se včera Dan.

Matička plakala

Z nemocnice zamířili okamžitě ke zpěvákově mamince Jarmile. „Matička plakala radostí. Tak moc si přála ode mne vnouče. A svatba jí udělala taky radost. Vůbec se jí nelíbilo, jak jsem, než jsem poznal Báru, žil,“ svěřil Hůlka.
Báru poznal náhodně před rokem, vystudovala filosofii a teď pracuje v cestovním ruchu. Po nějaké době si ji Pán démonů přestěhoval do Jevan a střídavě s ní žije tam a u ní doma v Praze.

Byla to také Bára, která ho bez jediného slova přiměla, aby na překrásném pozemku v Jevanech přestal žít v maringotce a rozhodl se postavit srub. „Teď se snažím všechno popohnat! Miminko musí mít pohodlí,“ rozhodně říká nastávající tatínek.

Libuška už nebude jediná paní Hůlková
Zpěvák už byl jednou ženatý. V roce 2002 udělal paní Hůlkovou z tehdy 23leté tanečnice z Draculy Libušky Haraštové. Přestože se brali v kostele, manželství jim vydrželo necelé dva roky. V roce 2006 se Libuška provdala za Pepu Vojtka (52) z Kabátu. Rozvedli se sice také po dvou letech, ale z jejich manželství vzešel dnes desetiletý syn Matyáš.

Na video s Danielem Hůlkou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
size73
30. 8. 2017 • 12:00

Tak nejak se zda,ze si zase nabehne chlapec.....

-bello-
30. 8. 2017 • 00:20

Už jsem tady jednou napsala, že ta jeho Bára UK - FF nevystudovala .Ke zkouškám se nedostavovala. V cestovním ruchu pracuje, ale to je normální.Lidi většinou pracujou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.