Issovou na kole srazil náklaďák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Issovou na kole srazil náklaďák!

Klára Issová si střihla zajímavou scénu.
Klára Issová si střihla zajímavou scénu. (Foto ara)

Bum, prásk! Na silnici leží zakrvácená Klára Issová (38), slepice ji klovou do hlavy a do toho mexičtí hudebníci vyhrávají smuteční pochod! To není scéna z hororu, ale nové komedie Filipa Renče (51) Zoufalé ženy dělají zoufalé věci podle scénáře Haliny Pawlowské (62). 

Poslední natáčecí den se konečně točila scéna, kterou snímek začíná, a deník Aha! byl u toho, když hlavní hrdinku Olgu srazí na kole náklaďák. Issová si ale na kaskadérskou scénu netroufla. Přes překážku, která má suplovat srážku s náklaďákem, letí dublérka.

Herečku mezitím potřísní krví maskérky a režisér ji potom na zemi naaranžuje tak, aby vypadala jako mrtvá. „Nechtěli jsme, aby si Klára zašpinila šaty, tak ležela na papundeklu. Ten ve filmu samozřejmě zmizí,“ vysvětluje nám Renč.

„Scénář se mi tak líbil, že jsem odřekla všechny jiné nabídky. A že byly také lákavé!“ pochvaluje si herečka. Jestli budou nový film chválit také diváci, zjistíme až v lednu, kdy bude mít premiéru.

Na video s Issovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.