Paroubku třes se! Petra konečně prolomila mlčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubku třes se! Petra konečně prolomila mlčení

Petra prolomila mlčení, Paroubek se bude divit!
Petra prolomila mlčení, Paroubek se bude divit! (Foto ara)

Zatímco expremiér vykládal o krachu svého manželství kde mohl, ona se stáhla do ústraní a mlčela. Nyní ale zřejmě pohár Petřiny trpělivosti definitivně přetekl a tak se konečně rozhodla promluvit i ona. 

„Problémy jsme měli delší dobu, stupňovaly se poslední rok a něco. Samozřejmě že jsme o našich potížích mluvili delší dobu, nebylo to tak, že bych se před ním měsíce přetvařovala, a pak najednou práskla dveřmi. Ale že bych mu konkrétně oznámila termín svého odchodu, to ne," popsala svůj pohled na věc Petra Paroubková (43) v Blesk tv Magazínu. 

A v čem tahle subtilní blondýnka spatřuje hlavní důvod krachu jejího vztahu s Jiřím Paroubkem (64). „On už samotný začátek byl postaven tak trochu na lži, protože jsem si začala se ženatým mužem. Za to si ale můžu sama. Být manželkou vrcholného politika je náročné, protože i když jsem manžela vždy chtěla podporovat, znamenalo to často, že nemůžu projevovat své pravé emoce," svěřila se Petra. V zítřejším vydání Blesk tv Magazínu ovšem prozradí ještě daleko víc!

Petra Paroubková poprvé promluvila: Jsem single a o novém muži neuvažuji!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anezat
25. 8. 2017 • 09:44

DWEI
24. 8. 2017 • 13:20

1pravda1 fakt pěkně a výstižně napsáno

bursik
24. 8. 2017 • 11:05

Ano vratila se z dovolene a ted sup vydelat kapesne na tech blabolech Jiz se clovek tesi ze je od vsech Paroubku klid a stiri vylezaji ,Telenovela pokracuje Krasna Zuzana,Nosac ,Bradavicak a milena ze stranickeho aparatu

1pravda1
24. 8. 2017 • 09:53

Paroubek je divný člověk, na každém kroku pomlouvá ČSSD a přitom chce, aby ho vzali zpět, a ty soukromé dopisy, které uveřejnil v médiích po odchodu manželky, tak k tomu by se nesnížil žádný rozumný chlap, a že Paroubek už by ve svém věku měl mít nějaký rozum. Jako chlap ve znamení Lva je Paroubek velmi sebestředný, chyby dělají zásadně ti druzí, tzn. ČSSD a Petra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.