Puhajková na dně: Přítele ubodal feťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Puhajková na dně: Přítele ubodal feťák!

Inna Puhajková oplakává kamaráda.
Inna Puhajková oplakává kamaráda. (Foto: Hykl, Kundrát, Machan, pátek)

Smrt kamaráda otřásla krásnou Innou Puhajkovou. Smrt Slaviši (†40)vyšetřuje pražská mordparta…

Inna Puhajková velmi ráda navštěvovala restauraci zesnulého. Toho v jeho bytě ubodal vlastní příbuzný. „Byl to velmi charismatický člověk se srdcem na správném místě. Vždy usměvavý, ochotný, vstřícný a laskavý. Jeho smrt zasáhla nejen mě, ale i spoustu lidí v mém okolí, kteří do oblíbené restaurace chodili rádi právě kvůli němu,“ řekla Blesku moderátorka. „Bude nám všem moc chybět. Jeho rodině a blízkým upřímnou soustrast,“ dodala.

Úmrtí majitele potvrdili i zaměstnanci jeho podniku s tím, že muž byl zavražděn ve vlastním domě v Hostivaři. „Jeho manželce a švagrovi ten den zemřel otec. Švárovi ruplo v hlavě, zfetoval se a chtěl sestru zabít! Slaviša se jí zastal a sám přišel o život. Obětoval se pro svou ženu,“ popsal vraždu člověk, který si ale nepřeje být jmenován.  Po zavražděném zbyly dvě malé děti, které o tragédii ještě nevědí.

„Třiatřicetiletý muž byl obviněn z trestného činu vraždy a hrozí mu trest až osmnáct let odnětí svobody,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

 



Přečtěte si
bibs_7
24. 8. 2017 • 19:50

Puhajková je tvor se strasne nízkou inteligencí, který se nestítí zviditelnovat jeste ani pres vrazdy svých známých. Tohle je opravdu vrchol hnusu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.