Zedníčka vyrazili z telky! Má v tom prsty Musil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zedníčka vyrazili z telky! Má v tom prsty Musil?

NEČEKANÝ VYHAZOV Z TELEVIZE: Zbavil se ho Musil?
NEČEKANÝ VYHAZOV Z TELEVIZE: Zbavil se ho Musil? (Foto ara)

Škatulata, hejbejte se v přímém televizním přenosu. Pavel Zedníček (67) dostal už podruhé padáka z TV Barrandov. Jeho pořad Kurňa, co to je? opět končí. „Nechci to komentovat,“ řekl deníku Aha! herec a moderátor.

Mluvčí TV Barrandov byla sdílnější: „V rámci podzimního programového schématu jsme se rozhodli dát prostor novým formátům. Nevylučujeme ale, že se k tomuto typu pořadu někdy nevrátíme,“ odpověděla na dotaz Aha! Marie Opálková.

Ředitel mlčí

Zdá se, že barrandovský kopec zcela ovládl moderátor Jan Musil (50). Ten je nyní ředitelem vlastní tvorby a šéfdramaturgem TV Barrandov. Uvádí pořad Nebezpečné vztahy a hraje v novém seriálu Sousedé, do něhož vedení vkládá velké naděje. Ten se ale ke změnám nevyjádřil.

Točí Cibulka

Kolo teď místo Zedníčka navíc roztáčí Musilův oblíbenec Aleš Cibulka (40). A to ve svém novém soutěžním pořadu Roztoč to!, který se vysílá každý všední den. „Pevně věříme, že diváci si z naší široké nabídky vyberou, a že je bude bavit,“ sdělila nám tisková mluvčí TV Barrandov.

V kontejneru

Zedníček s Kurňa, co to je? poprvé skončil v září 2016. „Mám za to, že v nejlepším se má přestat,“ tvrdil tehdy. Jenže už v únoru 2017 byl zpět a televize mu dokonce nechala udělat nové kulisy, protože ty původní po jeho odchodu dala vyhodit do kontejneru.

Hercův synovec Jakub Zedníček (27) – syn Pavlovy jediné sestry Dagmar (58), který spolu se strýcem pořad moderoval – se kvůli návratu nechal dokonce ostříhat.

Sledovalo ho 200 000 diváků

Pořad Kurňa, co to je?, inspirovaný dřívějším Kufrem, se začal vysílat v roce 2013. Brzy se stal rodinným stříbrem TV Barrandov, měl stabilně druhou největší sledovanost. V průměru vždy nad 200 tisíc diváků. Úspěšné byly i reprízy pořadu.


Poslední vystoupení Špinarky v televizi

Mezi prvními hosty po znovuuvedení Kurňa, co to je? na obrazovku byla ve studiu Věra Špinarová (†65) s vnučkou Johankou Pavlíkovou (14). Nikdo tehdy netušil, že zpěvačce zbývá pouhý měsíc života...

Na video se Zedníčkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
defakto
24. 8. 2017 • 09:58

.... no nakonec , Zedníček (67) je v důchodovém věku, tak by už mohl taky skončit ! Ještě pořád objíždí spolu s Paulovou po republice s nějakou trapárnou tak vo co jde ? ... všichni staří se drží zubama nechtama těch svých koryt a dobrovolně se jich nepustí .

bursik
23. 8. 2017 • 17:06

cibulka afektovany nenazrany v muzu dal si rika o jidlo a olizuji si prsty s Heidi jak paplou jednohubky a chytaji dalsi do tech pracek !!! A jak rika babkam 80+ stelinko atd a smeje se jak zajic A ten prisluhovac potrhly Zednicek kamarad kliky Bolek,Bartoska jak je mozne ze tyhle nuly se dostali do skol v Brne o kterych ostatni jen snili Seredny nosac skret maly to je figura tak do jazzu a ne kina.S tou babou Pavlovou jezdi s divadlem fuj seredni oba nacpou se do tV ,filmu divadla i serialu kdo se ma na ne koukat desetileti -hrabosi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.