Vlasta ve Výměně manželek: Je to dominantní "despotant"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlasta ve Výměně manželek: Je to dominantní "despotant"!

Dominantní despotant v akci!
Dominantní despotant v akci! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí Vlasta, která doma zastává místo živitelky v běžně fungující rodině se čtyřmi dětmi, a jestli se dokáže Jarka shodnout s náhradním manželem, který je mužem v domácnosti.

 

V dnešní premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Jirkova, kterou tvoří Vlasta (44), Mikoláš (40) a syn Vlasty Jirka (12). Na druhé straně se seznámíme s Jarkou (37), Michalem (35), dcerami Jarčou (14), Luckou (13), Gábinkou (4) a synem Míšou (5), kteří žijí v obci Strážný. Jarka se do Výměny manželek přihlásila kvůli nezájmu svého manžela. Chybí jí pohlazení, ale i pochvala.

To Vlasta měla pro účast v projektu vážnější důvod. O svém příteli tvrdí, že je dominantní despotant, přičemž zřejmě myslela despota. Mikoláš po ní všechno předělává a nenechá ji prakticky na nic sáhnout. Velkým problémem je i výchova jejího syna Jirky. Mikoláš má o něj až úzkostný strach. Proto ho raději nikam nepouští a neskutečně ho rozmazluje. Když si Jirka poručí cokoliv k jídlu, Mikoláš jde a začíná vařit. S tím bude bojovat i náhradní manželka Jarka, která se dokonce nechá slyšet, že Jirka je Mikolášova loutka. Podaří se jí zjednat nápravu?

VIDEO: Kolem juniora se točí celá domácnost!

Video se připravuje ...

 Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.