Další rána pro těžce zkoušenou vdovu Heidi Janků: Trestní oznámení a válka o dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další rána pro těžce zkoušenou vdovu Heidi Janků: Trestní oznámení a válka o dítě!

Trápení Heidi Janků nebere konce.
Trápení Heidi Janků nebere konce. (Foto Aha! - Martin Hykl, Pavel Machan a ara )

Heidi Janků se ještě ani nestihla vzpamatovat z úmrtí milovaného manžela Ivo Pavlíka (†84) a musí odrážet drsné útoky příbuzné. Ta nejenom že na zpěvačku a jejího synovce podává jedno trestní oznámení za druhým, ale účty si s nimi přišla dokonce vyřizovat i na pohřeb. O co tedy jde?

Při smutečním obřadu, kdy se lidé loučili s Ivem Pavlíkem, přítomné obtěžovala Renata Figurová, která přítomné žádala, aby jí pomohli v boji o výhradní péči svého dítěte. Jeho otcem je právě Heidin synovec. „Manžel nás opustil a odstěhoval se k jiné ženě. Bojuji o to, abych měla syna ve své výhradní péči. Jenže Heidi Janků ovlivňuje soudy a zapojuje své politické přátele,“ tvrdí Figurová, která na pohřeb přinesla mnoho dokumentů a mimo jiné je strkala do rukou i Karlu Vágnerovi (75).

Figurová dokonce Heidi obvinila z toho, že způsobila Pavlíkovu smrt, protože stál v boji o dítě na její straně. „Je to ohavnost. Ta paní se nezastaví před ničím. Ivoš ji neměl rád, protože naší rodině nadělala spoustu zla. Nechápu, jak si tohle vůbec může dovolit říkat,“ uvedla pro Blesk šokovaná zpěvačka.

Podle informací Blesku má Heidin synovec soudem stanovéné termíny, kdy smí syna vídat, ale podle zpěvačky ho už čtyři měsíce neviděl. „Jeho matka, když si ho přijde vyzvednout, neotvírá dveře. A tak jejímu zatím stále ještě manželovi nezbývá než pokaždé na policii podat trestní oznámení kvůli maření výkonu úředního rozhodnutí,“ vysvětlila situaci jedna z příbuzných.

Trestní oznámení a podněty k různým úřadům má ale podávat i Figurová. Další z trestních oznámení prý padlo tuto sobotu. Tenhle rodinný spor není hezký, ale i tak je zpěvačka příbuznému oporou. „Jen pomáhám synovci, který je kvůli dítěti v zoufalé situaci,“ vysvětlila Janků.

 Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ararat
22. 8. 2017 • 10:22

Helena Zdubová Ararat,jsou jistí lidé,kteří mě mohou políbit na zádel,ale ani mezi ně vy nepatříte,jelikož bych se od vás zašpinila ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tady ukázka vaší stupidity a nízkého pudu...určitě vás líbat nehodlám,protože nenesu odpovědnost za vaši lidskou hloupost,že máte dutou mozkovnu tak za to taky nenesu odpovědnost a mě do toho nemontujte,prostě nadávat na všechno a všechny a vy si osvojujete právo,že jenom vy máte pravdu je ukázka vaši jednoduchosti...být Hedi tak Vám rozbiju vaši nevymáchanou držku

-bello-
21. 8. 2017 • 22:41

Pravda je jiná, ale matka, která brání otci vídat se s dítětem je blbá matka.Pokud je otec normální a pracuje a má zázemí tak to nechápu.A nechápu ale taky, kterej vůůůl vymyslel střídavou péči.Rodiče se kochaj dítkem na 14 dní v měsíci a dítě si v každé domácnosti připadá jak půjčený. Tenhle systém, okopčený ze Západu , je na přes držku, protože není dělaný pro ego dítěte, ale těch dospělých. A ani jen na víkendy není normální mít tátu. .Přece táta má fungovat i v tejdnu a zajít pro dítě občas do školy a psát s ním úkoly a vodit na kroužky.Co furt jen nucený víkendy ?Jsou to snad normální dny? Nejsou! Očekává se, že tatík bude dítě vodit do ZOO a k Mekáči, ale že by mu dalo uklidit pokojíček asi sotva.Dítě by pak k němu nechtělo.Z dětí se od mala vychovávají vyčůraní hajzlíci.Jen nedělní systém je prostě taky blbý. Janků nemám ráda, ale proč by , proboha, nemohla odpovědět, když se jí ptají a ta ženská ji očeňuje ? Proč ne ?

ararat
21. 8. 2017 • 21:10

Helena Zdubová jardavozembouch máte pravdu,je to trapné a odpuzující,hnus fialový,Liduška Helgert,také pravda,koho to zajímá, Heidi je trapná,později se dovíme,jakého má mrdílka,ale opět,koho taková nula zajímá,ale ona se načanča a to je vše, co umí ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ máte pravdu,je to trapné a odpuzující,hnus fialový Heleno,vy se k tomu vyjadřujete jak by jste tomu rozuměla a něco o tom věděla..už se neztrapňujte jste stará dost drbno

qwertina
21. 8. 2017 • 21:07

jarda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.