Patrasová o nevěrníkovi Felixovi: PŘIŠLA MU NA DALŠÍ MILENKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová o nevěrníkovi Felixovi: PŘIŠLA MU NA DALŠÍ MILENKY!

Podvádí manželku i milenku?
Podvádí manželku i milenku? (Foto Aha! – Slávka Červená, Alexandr Malachovský)

Je to jako lavina. Jedna nevěra odhalila další. Felix Slováček (74) zahýbal manželce Dádě Patrasové (61) s nejmenovanou zpěvačkou. „Vodil ji přímo k nám domů. Známí mi prozradili spoustu věcí,“ říká zdrceně herečka. Bylo to o to horší, že k hrátkám docházelo přímo v manželské posteli. 

Aféra s výtvarnicí Lucií Gelemovou (34) otevřela ústa a paměť rodinným známým Slováčků. Najednou chrlili informace o muzikantových záletech jako na běžícím pásu. Pro Dádu to bylo drsné procitnutí!Zpěvačka od Štaidla

„Byla jsem dost dlouho naivní,“ přiznává Patrasové poté, co vyslechla intimní podrobnosti týkající se jejího muže. Hodně ji zasáhlo, že si manžel dle svědků vodil známou českou zpěvačku, s níž jezdil s orchestrem Ladislava Štaidla (70), bez skrupulí k nim domů. Pochopitelně, když Dáda byla pracovně mimo Prahu.

Blonďatá Slovenka

Felixovy výpady se navíc neomezily na český šoubyznys, podle jeho přátel sahají až na Slovensko – tedy od Aše po Košice... „Dozvěděla jsem se, že jde o nějakou Denisu, je vdaná a má dvě děti,“ řekla Dáda v rozhovoru pro časopis Sedmička. „Prý to trvalo dva nebo tři roky a jezdili spolu i na dovolené,“ poznamenává smutně.


Jenže podle slovenských novinářů trvá Felixův poměr s blonďatou kráskou, která pracuje v agentuře jako produkční, mnohem déle. Takových pět šest let. A co je nejzajímavější – styky s Denisou udržuje muzikant doteď! Takže vlastně už nezahýbá jen ženě, ale taky milence. „Felix nenechá jednu sukni na pokoji, zkouší to na každou a pořád,“ tvrdí hudebník, který je se Slováčkem v častém kontaktu. „Když jede do Bratislavy sám, vždy předem volá Denise,“ dodává zasvěceně.

Na video s Dádou Patrasovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
-bello-
20. 8. 2017 • 23:33

ano, nahrává Slováčkovi, ale alkoholik potřebuje vážně pomoc od někoho, sám si sotva přizná, že alkoholikem je.Ital neumí česky a Patraska anglicky,tak nevím jak se dohadujou, italsky určitě ne.Pokud by na mě dýchal chlap výpary chlastu, utekla bych mu.Ital asi inhaluje Dádu taky, tak uteče taky !

-bello-
18. 8. 2017 • 23:46

California co by dělala na statku?Sama ! Ať se tam zašije on s Gelemovou, ne?Jenže to nejde , oni musí být v centru dění.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.