Dáda už nechce žebrat u Felixe: Velké plány s Italem v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda už nechce žebrat u Felixe: Velké plány s Italem v Česku!

Dáda s přítelem Vitem si užívají slunných dnů
Dáda s přítelem Vitem si užívají slunných dnů (Archiv Dády Patrasové)

Herečce už dochází trpělivost s faktem, že musí o své vydělané peníze žadonit u manžela. A tak se svým italským milencem vymysleli kšeft!

„Jediné, co mě aktuálně tíží, je, že dosud nemáme vyřešenou finanční stránku. Nechci, aby to bylo tak jako celý život, že si mu musím říkat o každou korunu, kterou jsem já vydělala, ale přicházejí jemu na účet," rezolutně prohlašuje Dáda Patrasová (61) v magazínu Sedmička. Rozjede tedy byznys s italským miláčkem Vitem!

„Vito plánuje v Česku udělat svoji pobočku v cestovním ruchu. Já ho v tom plně podporuji a budu se mu snažit pomáhat, protože si myslím, že Kalábrie je opravdu nádherná. Každý, kdo tenhle kus země procestuje, se tam určitě bude chtít vracet," prozradila své plány s milencem - hoteliérem nadšená Patrasová. 

Patrasová na videu: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josie7
21. 8. 2017 • 07:55

Jestlipak ten pan Vito ví, že je Patrasové oficiální milenec?

antonuis.j
18. 8. 2017 • 10:07

A tvl - je to tu zase! Dnes a denně ožralá tlustí nechutná stará ropucha zvrací do žumpy své "postřehy" a lži! Když si neumí založit svůj účet, tak to jen dokazuje, jak si vypila mozek a vypálila poslední buňky, rozteklá krůta nechutná. Když ji vidím a slyším, jak se pokouší mluvit, věčně zpitá jak žok, vystavuje bezkrkou sudovitou tlustou asexuání figuru a špulé lascivně napíchané "rtíky", chce se mi zvracet. Nedá pokoj a denně bude uražená odporná bába drbat Felixe, ludra nechutná, a až mmch zjistí Vito, co o něm sádlenice troska vykládá, nakope jí tu rozkydlou zadel a tlamu a bude po kamarádství.

bursik
17. 8. 2017 • 17:56

moc je mi pani Slovackove lito, stejne jako Jana Sulcova byla odlozena v duchodovem veku do srotu.Matka deti co pracovala a vedla rodinu !!! a od takovych jako je serednych chcipaku Felix a Vizner se nechat kopnout po 40 letech na vedlejsi kolej to boli.Ne kazdy ma silu nepit a zorientovat se v novych podminkach.Spolecnost pomlouva, prace neni mnoho, a proc nema muz sankce i z duchodu po odchodu.

xviktorie
17. 8. 2017 • 14:04

Jestli si Daduše neumí ani otevřít svůj účet a nechat si na něj posílat peníze, které vydělá, pak se Felixovi nedivím...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.