Kam se hrabe Babiš! Exkluzivní fotky z veselky většího pracháče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kam se hrabe Babiš! Exkluzivní fotky z veselky většího pracháče

Svatba Alexeje Šapovalova a Xenie Tsaritsiny. Nevěsta se několikrát převlékla.
Svatba Alexeje Šapovalova a Xenie Tsaritsiny. Nevěsta se několikrát převlékla. (profimedia.cz)

Oligarcha Alexej Šapovalov (41) se oženil s nádhernou modelkou Xenii Tsaritsinou (27) a rozhodně na tom nešetřil. Jenom za snubní prsten zaplatil neuvěřitelných 200 milionů. Nevěsta neměla jedny luxusní svatební šaty, ale hned dvoje!

I svatba Andreje Babiše byla plná prominentních hostů, vystoupení známých pěveckých es a luxusu. Ruský standard je však přeci jen o něco dál. Nevěstě například nestačily jedny svatební šaty, ale pořídila si hned dvoje.

Velmi luxusně působil i svatební dort, který připomínal křišťálový lustr a dokonce byl zavěšen na drátech tak, aby vypadal, že se vznáší ve vzduchu. Nevěsta Xenie a Monika Babišová mají nejenom skvělý vkus, mají navíc o podobné osudy. I ruská nevěsta už má totiž se ženichem Sašou dvě děti a manželkou ji nazýval už roky.

Přesná částka, kterou za svatbu zaplatili, zveřejněna nebyla. Nicméně je jasné, že půjde o astronomickou sumu v řádech milionů, protože jen snubní prstýnek nevěsty stál v přepočtu 200 milionů Kč. Vzhledem k tomu, že se jedná o diamantový šperk se 70 karáty, není se co divit, že se Xenie hned pochlubila. „Rozhodl se, že 30karátový prsten zkrátka nestačí,“ uvedla na sociální síti. Snad jim tedy láska vydrží až do smrti.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.