Drama v Ordinaci: Morávková prozradila víc, než chtěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drama v Ordinaci: Morávková prozradila víc, než chtěla!

Na co se můžete těšit po prázdninách v Ordinaci v růžové zahradě?
Na co se můžete těšit po prázdninách v Ordinaci v růžové zahradě? (Tv Nova)

A je to venku! Představitelka Zdeny Suché herečka Dana Morávková prozradila, na co se můžeme těšit v dalších dílech oblíbeného seriálu Ordinace. Bude to pořádné drama…

Dana Morávková prozradila, že scénáristé seriálu pro ni přichystali krásnou dějovou linku. Sama by ale nic takového prožít nechtěla. „Bude to velice dramatické, vážné a smutné, ale jako herečka si lebedím, protože budu mít co hrát,“prozradila v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

„Teď budeme natáčet s Jánem Jackuliakem, který hraje mého přítele hokejistu. Vrátili jsme se z Ameriky, kde ho měli operovat a pomoci mu po vážném zranění. Ovšem když mu nepomohou v Americe, tak už mu nepomohou nikde na světě, takže se vracíme i s dětmi Toníčkem a Haničkou,“ prozradila a dodala, že i nadále bude partneři s jejím filmovým manželem, kterého hraje Jan Čenský.

V oblíbeném seriálu budeme zřejmě i svědky domácího násilí. „Ano, právě proto říkám, že je to linka velmi vážná, možná se týká i některých žen, které se na nás dívají,“ prozradila z děje.

 Novinky v Ordinaci v růžové zahradě: Komu se po prázdninách změní život?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
panamira
17. 8. 2017 • 10:40

Cikáni, od paterčat zase natahují ruce a fotra ani nenapadne je živit prací. ČSSD všem cikánům pěkně ustlalo na sociálních dávkách.Co ten památník, to je výsměch pracujícímu lidu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.