Hůlka se stydí za lásku? Milenku mámě ještě neukázal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hůlka se stydí za lásku? Milenku mámě ještě neukázal!

Daniel Hůlka venku se psím kamarádem
Daniel Hůlka venku se psím kamarádem (Machan Pavel, Souček Roman / Blesk)

Lež má krátké nohy! To by si měl denně opakovat láskou zmámený Daniel Hůlka (49). Podle zjištění deníku Aha! totiž svou novou lásku Báru (26) zatím mamince nepředstavil. I když říkal něco jiného...

Zamilovaný Dracula se před dvěma týdny deníku Aha! pochlubil, že maminku Jarmilu už stihl seznámit s o 23 let mladší tlumočnicí Bárou Klementovou. „Už to máme za sebou. Bára se jí moc líbila,“ povídal. Když jsme se však přímo zeptali Danovy mámy, jak se jí nastávající snacha líbila, odpověděla jinak...


„Ještě za mnou nebyl! Samozřejmě se na to těším, protože mi o ní už tři čtvrtě roku vykládá,“ řekla deníku Aha! paní Jarmila překvapeně. „Než to bylo v novinách, říkal, že mi ji přijde představit. Ale ještě tu nebyli,“ dodala. V jedné věci se zpěvák nemýlil – jeho maminka má z nové známosti velkou radost. „Je ohromné, že není ze showbyznysu, ale z úplně jiné branže. Přeju mu, aby to tentokrát vyšlo,“ svěřila deníku Aha! Hůlkova maminka.

Buduje nový domov
Muzikant s novou láskou bydlí na střídačku ve svém mobilheimu v Jevanech a jejím pražském bytě. Už za rok by měl stát na místě zpustlé chaty a domu na čtyřech kolech srub, což by mělo vyjít na víc než 2,5 milionu korun.

Na video s Danielem Hůlkou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.