Dcera Galatíkové a Freje Kristýna: Jak se zbavila démonů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Galatíkové a Freje Kristýna: Jak se zbavila démonů?

Překonaná minulost
Překonaná minulost (Profimedia)

Netají se tím, že dlouhá léta bojovala s vnitřními démony. Kristýně Frejové (45) se je podařilo odbourat díky terapii tmou a lezecké stěně. 

V minulosti svým slavným rodičům Věře Galatíkové (†69) a Ladislavu Frejovi (75) připravila nejednu horkou chvilku. Cizí jí nebyly ani drogy. „V době studií na DAMU jsem nejenom hodně pila, ale vyzkoušela i kdejakou chemii,“ přiznala deníku Aha! už dříve herečka.

Kristýna se pak dlouhá léta nemohla vyrovnat se smrtí maminky a následně s rozchodem s otcem jejich dcery. „Začala jsem si všímat toho, že alkohol aplikuju i ve chvíli stresu, neřešení věcí. Tohle jsou věci, které jsem musela »potmě« zpracovat a zbavit se jich,“ popisuje.


Právě až terapie tmou jí otevřela oči. „Dozvěděla jsem se o sobě, co jsem se dozvědět potřebovala. A sice, že jsem žila v podstatě do svých čtyřiceti let přesně podle toho, jak se ode mě očekávalo. Nikdy jsem si přitom úplně nepřipustila, kdo doopravdy jsem,“ svěřila se deníku Aha! herečka, která našla velkou zálibu v lezení na stěně.

Přímo z ní a se smotaným lanem přišla i na party seriálu TV Prima Ohnivý kuře, kde hraje. „Neuvěřitelně si vyčistím hlavu a unavím svaly. Je to euforie, když se dostanu nahoru,“ pochlubila se.

Na video s Kristýnou Frejovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fizi
15. 8. 2017 • 12:37

Děsně nechutná ženská.Brrrrr

aveneta
15. 8. 2017 • 08:05

Frejová a Babčáková....krásky jako fík ;-D

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.