Heidi na dně: Moment, kdy jí řekli, že zemřel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi na dně: Moment, kdy jí řekli, že zemřel...

Heidi Janků je zdrcená.
Heidi Janků je zdrcená. (Foto Aha! – M. Přibyl, M. Protivanský, A. Malachovský, archiv H. Janků, ara)

Zachovala se jako profesionálka! Heidi Janků (54) se o smrti svého manžela Ivo Pavlíka (✝84) dozvěděla před vystoupením na vavřineckých slanostech ve Štěpánově na Olomoucku. Koncert přesto nezrušila, za což ji všichni v obci obdivují.

Pavlík byl od minulé středy v nemocnici, kam ho převezli se srdeční slabostí. Jeho stav lékaři stabilizovali, ale před víkendem se zhoršil. „Bylo to vážné, byl karidak, měl nemocné srdíčko. V sobotu ráno mě už k němu nepustili, čekalo se na nejhorší… Zemřel v sobotu přes den,“ popsal deníku Aha! Heidi. „Pořadatelé se dozvěděli, co jí potkalo.

Nabízeli jí možnost změny, ona ale chtěla koncert odzpívat. Má náš obdiv,“ řekla deníku Aha! asistentka starosty Štěpánova. „Co jsem měla dělat jiného? Zpívala jsem de facto pro Ivoše,“ okomentovala nejhorší den svého života zpěvačka. „Můj život už ale nikdy nebude takový jaký byl s Ivoškem a ta rána, kterou teď v srdci mám a moc bolí, ta se asi nezahojí nikdy. Milovala jsem ho celým svým srdcem víc než 35 let. Člověk by neměl milovat tak moc, protože pak to strašně bolí,“ svěřila se zpěvačka. 

Vyzvedla věci
Hned po koncertě, který skončil před 19. hodinou, se Heidi vydala na dlouho cestu do Prahy. Jela rovnou do nemocnice, kde si vyzvedla po svém zesnulém manželovi věci. Nyní zařizuje poslední rozloučení s milovaným mužem, kterého si vzala v roce 1992. Jeho bývalou manželkou byla Věra Špinarová (†65), které před necelými pěti měsíci rovněž selhalo srdíčko.

Pohřeb proběhne v pátek 

Janků celý včerejšek vyřizovala pohřeb. „Poslední rozloučení s Ivo Pavlíkem proběhne tento pátek 18. 8. 2017 ve 14 hodin ve Velké obřadní síni v Praze - Strašnicích,“ zveřejnila Heidi.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
16. 8. 2017 • 06:51

bursik
16. 8. 2017 • 06:43

heidi dedka odlozila ve stredu aby mela klid -neumi zpivat ,lze a dala pozehnani novinam at pisi a plati Honorar.Tihle kasparci maji radi jen materialni veci a zadny respet pred smrti ,ubozaci

-bello-
15. 8. 2017 • 12:54

dutchschulz jestli je to fakt, ( věřím, že ano ) , tak se Pavlíkovi lehce odcházelo. Ale myslím, že na akcích, kterých se s ní účastňoval netušil už o co go. Heidi si ho brala s sebou, aby nebyl doma s Alzheimerem sám , co kdyby něco podpálil a tak .Tím pádem zabíjela 2 mouchy jednou ranou.Pavlík byl pod dohledem a ještě si vydělával. Měla ho vzít i do toho svýho Peří.To je přece vzdělávací pořad a do něho jistě patří téma : jak na sex s pánem , co o sobě neví .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.