Taclík v exekuci: Úřadům neodemkl ani dveře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Taclík v exekuci: Úřadům neodemkl ani dveře!

Byt Marka Taclíka jde do dražby.
Byt Marka Taclíka jde do dražby. (Foto: M. Pátek, T. Tran, Profimedia)

Už zanedlouho se Marek Taclík (44) stane tatínkem, ale místo radostí, teď řeší pořádné nepříjemnosti. Oblíbený herec tak dlouho nesplácel dluhy, až bylo na jedinou jeho nemovitost vyhlášeno exekuční řízení.

Podle výpisu z Centrální evidence exekucí vyplývá, že jsou proti herci vedena hned tři řízení v celkové výši 2 000 000 Kč. „Předmětem dražby jsou nemovité věci ve výlučném vlastnictví povinného, jedná se o bytovou jednotku dispozice 1+1, nacházející se ve 3. Nadzemním podlaží,“ stojí ve veřejně dostupném dokumentu. Byt Marka Taclíka se nachází v pražských Strašnicích a měl by být prodán už za tři dny. Vyvolávací cena je 1 600 000 Kč.

Herec nejenom, že se vyhýbal povinnosti platit, ale úřady ignoruje i nadále. „Znalec nebyl i přes písemnou výzvu do nemovitosti vpuštěn, proto některé údaje v ocenění jsou odhadnuty dle vnějšího stavebně-technického provedení a dle informací z katastru nemovitostí,“ stojí ve znaleckém posudku, kde je hodnota bytu vyčíslena na 2 400 000 Kč.

Taclík se tak ocitne bez střechy nad hlavou v tu nejméně vhodnou dobu, jeho přítelkyně je totiž v pokročilém stupni těhotenství a jinou nemovitost, kromě draženého bytu herec nevlastní.

 Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jity
16. 8. 2017 • 12:38

Tak obsazovaný herec a má dluhy? Kde je vzal?

mord
15. 8. 2017 • 14:58

Ty zase zvanis stará hloupá uklízečko. Jsi čím dál dementnejsi smudlo bellmeku

-bello-
15. 8. 2017 • 12:25

Tenhle barák je u metra Hradčanská - ul. Milady Horákové, kousek od něho byl seniorský dům pro židovské seniory .A kousek za rohem v ul. Na Valech má byt Topolánková ( paní premiérová, co schválně protahovala rozvod a my jí platili výhody, o kterých se průměrnýmu Čechovi ani nezdá a tamtéž do vnitrobloku má příšernou nástavbu Menzel. Taclík má dluhy ? No tak je splatí bytem a jde dál. Minulost lidi dobíhá, ale bude mít čistý štít bez dluhů a klid. A tento byt si koupí jen blb,protože tam je z ulice děsný randál a naproti je i trať.-

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.