Tajemství Chantal Poullain: Dvě sebevraždy v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Chantal Poullain: Dvě sebevraždy v rodině!

Šansoniérka má za sebou velmi smutné momenty.
Šansoniérka má za sebou velmi smutné momenty. (Foto ara)

Emoce nedává zásadně najevo. Za úsměv Chantal Poullain (60) ale leckdy ukrývá těžké životní starosti. Až teď otevřeně promluvila o smutných vzpomínkách a rodinných trablech... Dva nejbližší si sáhli na život!

Kdekdo by si pomyslel, že nejtěžším obdobím v životě byl pro rodilou Francouzku bolavý rozvod s Bolkem Polívkou (68). Dlouho ale tajila dramatické události v rodině, musela se vyrovat s dobrovolným odchodem svých nejmilovanějších.

Dopis na rozloučenou
„Můj skvělý dědeček z Camargue, kterému jsme říkali Papu, dobrovolně odešel ze života. Nechtěl zažít ponižující stáří. Dostal se do situace, kdy měl silné křeče od srdce, nemohl jezdit na koních. Měl strašný strach, že ochrne a zůstane nemohoucí,“ začala vyprávět děsivou rodinnou tragédii.

„Měl tak rád koně, že měl veliká okna z obýváku rovnou do stáje. Koně klidně mohli dovnitř do domu, chodili mu v pokoji! Jednou je vyhnal všechny ven, šel do stáje a tam se zastřelil. Rodině napsal dopis. Já ho milovala, mám něco z jeho povahy,“ popsala těžké okamžiky v rozhovoru pro Lidové noviny.

Smrt s úsměvem
Později se života dobrovolně vzdala její sestra Patricie, které diagnostikovali rakovinu. Místo léčby požádala o usmrcení pomocí eutanazii! „Pro nás ostatní to bylo strašně těžké. Ale nerozmlouvali jsme jí to. Se všemi se rozloučila, ale v ten moment, kdy si brala smrtící tekutý nápoj, nechtěla nikoho z nás, jen svou nejlepší kamarádku,“ svěřila se Chantal s tím, že ani v poslední chvíli jí nepřešel humor.

„Protože je ten nápoj hrozně hořký, dala jí to zapít malou lžičkou koly. Sestra se na ni s úsměvem podívala a řekla – pořád tak lakomá! Zemřela s úsměvem na rtech. V tu chvíli přiletěl zvenku motýlek a sedl si jí na čelo,“ šokuje.

Na video s Chantal Poullain se můžete podívat zde:



Přečtěte si
-bello-
17. 8. 2017 • 11:34

Je mi známo, že francouzské domácnosti si hlavu s čistotou v domě nelámou, leckdy jejich příbytky / i v Paříži / stáje smradem a neuklizeným hnojem špíny připomínají, takže o " obýváku " toho dědy neřekla novinku. Euthanasie ve Francii ?Neexistuje! Pokud vím, její sestra odmítala léčbu, zvolila alter přírodní a dojela na to.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.