Helena Zeťová se trápí: Její miláček přišel o nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Helena Zeťová se trápí: Její miláček přišel o nohu!

Helena Zeťová prožila smutek a beznaděj.
Helena Zeťová prožila smutek a beznaděj. (Aha!, ČTK)

Smutek a beznaděj prožívala Helena Zeťová (36). Musela se rozhodnout, zda svému milovanému pejskovi Benovi nechá amputovat nožku, anebo přistoupí na eutanazii.

„Bylo to těžké. Na zadní noze se mu udělala velká boule, nemohl s tím chodit a teď mu snad nebudou řezat i tu druhou,“ doufá zpěvačka. Veterináři konstatovali, že je to nádor a nabídli možnost eutanazie. „To jsem okamžitě zamítla a budu bojovat, dokud to půjde,“ svěřila deníku Aha! milovnice pejsků.

„Benovi je pouze osm, což na Jack Russell teriéra není moc, naučil se chodit i bez té chybějící končetiny,“ dodala.
Helena má doma psy dva. „Já pejsky miluji, zatím nemám děti, takže tito dva rošťáci jsou pro mě vším a nedala bych je za nic,“ dodala otevřeně Helena, která podporuje akci Psí den, který se bude konat 9. září v Centrálním parku Lužiny v Praze.

I další slavní jsou vášnivými pejskaři:

Tereza Fajksová (28), Miss Earth 2012
„U nás doma dostává nejvíce dárků pejsek, vždy ho potěší nějaký masový pamlsek,“ říká modelka, která by ráda upozornila na týraného pejska Scoobyho, který hledá nový domov a prozatím je v péči v psím útulku.

Richard Tesařík (71), zpěvák
Na svého psa nedá dopustit a říká mu – Jeho excelence Cotton de Tulear Ašon zvaný Mulisák. „S ohledem na moje povolání, je ten náš taky tak trochu rockovej pejsek a rebel,“ přiznává Tesařík.

Herečka Simona Stašová (52)
Fenku Pepinu má herečka z útulku Mělník. „Byla to láska na první pohled. Jsme spolu pořád. Chodí se mnou i do divadla,“ říká o své čtyřnohé parťačce.

Daniel Hůlka (49), zpěvák
Křížence zachránil před jistou smrtí. „Četl jsem někde v novinách o množírně, kterou odhalili, kde v jedné místnosti bylo šedesát psů, a přežili tři. Tak jsem se sebral, do hodiny přijel a Tomíka si vzal. Byl hrozně zanedbaný,“ popsal.

Marta Jandová (43), zpěvačka
Doma má rovnou dva pejsky – Jack Russell teriéra Katze a voříška Kašpara. „Když jsme měla hodně práce, přišlo mi líto, že je Katze sama doma. Tak jsem jí pořídila kamaráda,“ vysvětlila.

David Kraus (37), zpěvák
Z psího útulku si vybral bostonského teriéra. „Hugo je klidný a hodně se mnou cestuje, což mi vyhovuje,“ řekl s tím, že jeho pes je rád středem pozornosti.

Jaroslava Obermaierová (71), herečka
Na krysaříky nedá dopustit. „Lidé si myslí, že jsou vzteklouni, ale Paris je velmi společenská a družná, má ráda lidi,“ chlubí se.

Miluše Bittnerová (39), herečka
Je majitelkou strakatého pražského krysaříka Tondy, kterého si pořídila ještě v době, kdy byla vdaná. Rozvod ale přinesl zásadní otázku – s kým bude pes? „Zvolili jsme střídavou péči,“ vysvětluje.

Patricie Solaříková (28), herečka

Hvězda Ulice si svůj život bez zvířat neumí představit. A protože má ráda psy, rozhodla se pomáhat těm, které jejich majitelé opustili. Není divu, že i fenku Jackie má z útulku.

Na video s Helenou Zeťovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.