Sabina Remundová: Čím jsou poznamenané její děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sabina Remundová: Čím jsou poznamenané její děti?

Herečka Sabina Remundová se nebojí kritizovat kantory.
Herečka Sabina Remundová se nebojí kritizovat kantory. (profimedia.cz)

Sabina Remundová, dcera Ivy Janžurové, je velkou bojovnicí. Nebojí se napsat e-mail učitelům jejích dětí a říct vlastní názor. Ratolesti jsou pro Sabinu vším, někdy mohou žít ale v takovém menším blázinci, jak to v hereckých rodinách bývá. Podle Sabiny jsou ale všichni prý celkem normální…

Herečka a scénáristka Sabina Remundová (45) se nebojí vyjádřit vlastní názor. Také velmi ráda poskytuje rozhovory a nechává tak nahlédnout veřejnost do soukromí. V rozhovoru pro MF Dnes pověděla i něco o svých dětech a o učitelích. Remundová není spokojená s tím, že učitelé jsou prý málo zvídaví, každé dítě je podle ní jiné, pochází z jiného hnízda a poznamenala ho jiná výchova.

,,Naše rodina je, myslím, celkem normální. Můj manžel vždycky říkal, že si v životě nechce vzít blondýnu a ještě k tomu herečku – pro něho smrtelná kombinace. Jenže kápnul na mě. Říkám mu s nadsázkou, ať je rád, protože jsem ještě ze všech hereček ta nejnormálnější.

To už se mě ptáte příliš osobně, nevím, co vám na to odpovědět. Nejsou poznamenaní. Narodili se do rodiny, kde se všichni pohybujeme v oblasti umění, tedy jistá specifika to prostředí jistě má. Já to považuji za přínosné,“ odpověděla Sabina na podotázku, čím jsou její děti poznamenané.

Na video se Sabinou Remundovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
31. 12. 2017 • 13:29

Děti jsou poznamenané nadváhou....

ppadys13
30. 12. 2017 • 21:23

O takové monstrum bych si nedokázal opřít ani kolo,pokud Rajmundko rozumíš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.