Ivana Andrlová (56): Jsem nesnesitelný člověk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ivana Andrlová (56): Jsem nesnesitelný člověk!

Z nejhoršího jí před lety dostalo pokračování legendární Sanitky.
Z nejhoršího jí před lety dostalo pokračování legendární Sanitky. (Foto Aha! – Marek Pátek a ara)

Filmová smůla se jí lepí na paty! Talentu má na rozdávání, přesto Ivana Andrlová (56) nemůže narazit na pořádný kšeft, který by ji finančně zabezpečil. „Jsem nesnesitelná,“ sype si popel na hlavu. 

Před narozením dcery Míši pracovala šestnáct hodin denně a sotva stíhala všechna natáčení. Pak se nad Ivanou načas zavřela voda a diváci ji znali spíš jen z televizních repríz. „Už jsem se dokázala vrátit jen do divadla a do těch ostatních disciplín jsem nenaskočila. V tomhle mám trošku smůlu,“ postěžovala si.

Na vině zřejmě není jen nedostatek příležitostí, ale Ivanina složitější povaha – tvrdá je na sebe i kolegy.

„Radši všechno řeknu na rovinu. Mám akurátní povahu. Respektuju lidi, kteří se chovají profesionálně, naopak nesnáším tzv. nýmandství, takový to nic neřešit,“ svěřila se v Českém rozhlase. Rozhodit jí prý dokáže jen, když se někdo dívá až moc na displej telefonu.

Nejvíc patrně ale dusí kolegy v době premiéry. „Jako mladá jsem nikdy netrpěla trémou, ale dnes jsem úplně paralyzovaná. Vnímám každý šustnutí, jsem nesnesitelný a protivný člověk. Radši někam zalezu, aby nevnímal nikdo nic kromě jeviště,“ dodala.

Hraní v divadle ji unavuje
Snad i kvůli nedostatku jiných rolí pořád kočuje republikou s divadelním spolkem Háta, i když jí to bere spoustu energie. „To cestování je na té práci nejsložitější. Někdy jsem velmi unavená. Někam třeba tři hodiny jedeme, přijedeme tam vysílený a pak jdeme teprve do práce,“ stýská si.

Na video s Andrlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
10. 8. 2017 • 10:46

Mně Ivana nevadí, naopak, je mi sympatická a bývala to hezká holka. A na svůj věk vypadá i dnes dobře, ošklivá není. A co se týče talentu, hrála v mládí dobře, byla šikovná, dnes ji do role vhodné pro ni neobsadí holt proto, že není vyvolená. Raději cpou tisíckrát okoukané tváře dokola do každé srágory i filmu, A poslední dobu hrají "modelky" neboli curvy, katastrofa, rodinné klany - Žilkovci, Slováčkovci, Prachařovci a spol. přičemž jejich potomci často nemají talentu ani 1%. Prostě děs a hrůza!

defakto
10. 8. 2017 • 07:55

... snad právě proto , že kdysi "musela " hrát snad ve všem , tak o ní dnes není zájem . Ja sám jsem na ní doslova alergický , když jí vidím nebo slyším z obrazovky , tak hned přepínám .

ivoadler
9. 8. 2017 • 17:05

Byla to pěkná (a drzá) holka. Ale co dál. Krása je pryč, drzost zůstala. Takových je.

-bello-
9. 8. 2017 • 15:46

ejvm1712 běž tam ty! A měj na paměti, že když si tam pustíš hubu na špacír, tak taky letíš! A talent k vybalování flašek s okurkami fakt mít nemusíš!

-bello-
9. 8. 2017 • 15:43

Viděla jsem ji v civilu a moc jí to slušelo.Naprosto ji chápu.Ona řekne naplno, co se leckterý neodváží. Profit z toho mají nakonec jen ti co " nic neřeší " a jen čekají, až to za ně někdo udělá a mezitím vedou nanicovaté kecy o nápravě společnosti, svých pocitech, umění a lásce mezi lidmi. Ale ! - všichni drží svá " umělecká " ústa na uzdě, jen aby o kšeft třeba jako je Růžovka nepřišli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.