Lucie Vondráčková (37): Potupa v Kanadě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Vondráčková (37): Potupa v Kanadě!

To nečekala! Herečka Lucie Vondráčková (37) si úspěch v Kanadě představovala trochu jinak.
To nečekala! Herečka Lucie Vondráčková (37) si úspěch v Kanadě představovala trochu jinak. (profimedia.cz)

To nečekala! Herečka Lucie Vondráčková (37) si úspěch v Kanadě představovala trochu jinak. Realita je ale krutější. Žádná velká sláva se zatím nekoná.

Po první filmové komedii s názvem Perfect Kiss (Perfektní polibek), kterou za oceánem natočila loni a diváci by ji měli shlédnout letos o Vánocích, herečka a zpěvačka očekávala, že se nabídky na další práci jen pohrnou.

Opak je ale pravdou. Manželka hokejového útočníka Tomáše Plekance (34), musí potupně obrážet castingy, aby měla vůbec do čeho »píchnout«. „Castingy probíhaly velmi dlouze a velmi zevrubně,“ přiznala Lucie, jak se dostala ke svému druhému natáčení za velkou louží.

„Já jsem sama nevěděla, jestli utáhnu celý film a ještě v cizím jazyce,“ přiznala, jak se cítila mezi spoustou uchazečů o roli. „Ale asi usoudili, že ano,“ oddychla si. Nakonec všechno dopadlo dobře a radovala se, že v konkurenci obstála.

V novém filmu Lost In Limbo se Lucie představí jako ochránkyně psů, kteří mají být utraceni. „Dostala jsem hlavní roli, hezky napsanou a šťavnatou postavu a těším se na to,“ dodala. Zda jí to v zámoří otevře cestu k úspěchu, ale zatím zůstává otázkou.

Lost In Limbo
Film, který se jmenuje Lost In Limbo, je o dvou psech, kteří podle nového zákona o chování pitbullovité rasy, čekají v útulku na utracení, utečou a přidají se k české turistice, která přijela zdědit do Kanady obrovské jmění.

Slovo Limbo má v angličtině několik výrazů. Jednak je to označení pro místo mezi nebem a zemí, a také název tance, při němž se závodí, kdo podleze v záklonu pod co nejníže nastavenou tyčí.

Na video s Lucií Vondráčkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
6010
15. 8. 2017 • 09:52

Na to, že je Češka a musí hrát celou roli v angličtině, tak klobouk dolů.To je úspěch, jako hrom a né že ne.Lucka je velice nadaná, chytrá holka, nemám o ní strach.Takto se prosazovat v zahraničí, není žádný med.Ještě se to krom Rodena žádnému českému herci pořádně nepodařilo.Lucko smekám.

soucek.milos
13. 8. 2017 • 09:56

NETRAPME SE Z TOHO.ZEM SE TOČÍ DÁL A KDYŽ SE BUDE PANI SNAŽIT,TŘEBA SE DOČKÁ.ONO ,ZA VELKOU LOUŽÍ MAJÍ JINÝ POHLED NA UMĚNÍ.TO,ŽE SI USMYSLELA,ŽE BUDE SLAVNÁ, UŽ V ASI 9 LETECH.TO NÁM JI UKAZOVALI V TELCE KAŽDOU CHVILKU,TAK I DARU ROLINS,TA NA ROZDÍL OD NÍ MÁ HLASOVÝ PROJEV I OSOBNÍ KOUZLO.JLUCKA JE PROSTĚ DRUHÁ DÁDA .......NEUMÍ SI VYBRAT,KDO BY JI SLOŽIL CO JI SEDÍ A HLAVNĚ, TO JAK SPÍVÁ , KAŽDÝ DRUHÝ Z ULICE LÍP.ZNÁME TO Z TV SOUTĚŽÍ.

kokorot
12. 8. 2017 • 08:25

Její teta je skutečná hvězda. Ti ostatní Vondráčkovic to teda nic moc.

britva
9. 8. 2017 • 17:16

a nějaká erotická zápletka s těma pitbullama bude ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.