Dcera Dlouhého (†52): Kdo se o ní postaral? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Dlouhého (†52): Kdo se o ní postaral?

Herec zastoupil bráchu na maturitním plese jeho dcery.
Herec zastoupil bráchu na maturitním plese jeho dcery. (Foto Facebook, ara)

Vladimír Dlouhý (†52) nebyl pouze otcem dnes jedenáctiletých dvojčat Jiřího a Jana, které měl s herečkou Petrou Jungmannovou (38). Z prvního manželství měl také dceru Danielu, na kterou po jeho odchodu dohlíží hercův bratr Michal Dlouhý (48).

Ten se pravidelně vídá, jak Aha! infromovalo, s vdovou po Vladimírovi a jeho dvojčaty. „Celou dobu s Petrou udržujeme kontakt, dokonce jsme se zrovna vrátili ze společné dovolené, kde byla i s klukama a svým přítelem, který je moc fajn,“ se svěřil Michal.

Byla u Havla
Dlouhý ale také sedm let po odchodu svého bratra, který podlehl rakovině slinivky a žaludku, dohlíží na jeho dceru. Vladimír, známý jako Petr ze seriálu Arabela, měl totiž s první manželkou Gabrielou, která byla blízká spolupracovnice Václava Havla (†75), nejen více než desetiletý vztah, ale také holčičku Danielu.

Byl u maturity

Z té v posledních letech vyrostla krásná dívka, které se Michal stále věnuje a snaží se zesnulého bratra zastupovat důležitých životních okamžicích. V loňském roce Daniela odmaturovala a pro Dlouhého bylo samozřejmostí zastoupit Vladimíra na maturitním plese. A nejen to. Od loňského podzimu studuje Dlouhého dcera Obecnou biologii na Přírodovědecké fakultě UK.

Dělá uvaděčku v divadle

Strýc Michal jí zřejmě zařídil ke studiu také brigádu v divadle, kde hraje. Přestože se Daniela nevydala stejným směrem jako její otec, tak ve volném čase chodí do Švandova divadla v Praze pomáhat jako uvaděčka. Dlouhý se netají tím, že mu na rodině hodně záleží, což také péčí o Vladimírovy děti dokazuje.

Kolegové vzpomínají na Vladíma Dlouhého:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
7. 8. 2017 • 19:04

O ni, ne o ní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.