Brodská promluvila o mámě: VYSVOBOZENÍ PRO BREJCHOVOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Brodská promluvila o mámě: VYSVOBOZENÍ PRO BREJCHOVOU!

Jana Brejchová dostane to, po čem touží.
Jana Brejchová dostane to, po čem touží. (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Obrovskou radost prožívá Jana Brejchová (77), které osud přivedl zpět do života kamarádku, se kterou se neviděla 20 let! V motolské LDN na jednom patře s ní bude totiž Bíba (95), první žena Vlastimila Brodského (†81).

I když se Brejchová a Brodská naposledy viděly na svatbě Terezy Brodské (49), vždy je pojilo přátelství a láska ke stejnému muži, legendárnímu herci, za kterého byly obě provdané.

Stejná chodba
„Bíbu ve čtvrtek přivezli na stejnou kliniku jako leží maminka, a tak se tam teď budeme hodně potkávat na návštěvách i s bratrem Markem,“ svěřila deníku Aha! Tereza Brodská. Obě budou dokonce na stejném patře.

  „Zatím se Biba s maminkou neviděla, ale máme v plánu ji přivést k mamince na pokoj, ona je totiž upoutána na lůžko a nemůže chodit,“ vysvětlila Tereza s tím, že pro její maminku to bude rozptýlení a vysvobození ze samoty v léčebně, kde jen sporadicky přijímá návštěvy. I když herečka Brejchovou často navštěvuje, nemůže být u ní nonstop.

Nikdy nežárlily
„Obě si toho mají určitě spoustu co říct. Dlouho se neviděly. Co si pamatuji, tak naposledy to bylo na mé svatbě a to už bude dvacet let,“ těší se Tereza.
„Nikdy na sebe kvůli tatínkovi nežárlily a obě se vždy respektovaly. Dokonce bych řekla, že k sobě vždy měly krásný vztah. Já si Bíby moc vážím. Je to neskutečně fantastická žena,“ dodala Brodská, která teď bude navštěvovat obě dámy.

Tereza Brodská o mamince:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aviibab@...
5. 8. 2017 • 12:47

TEBE TO ČEKÁ UŽ OD ZÍTŘKA,CHUDÁČKU RETARDOVANÝ

mord
5. 8. 2017 • 11:51

Ty jsi na tom evidentně mnohem hůř hlupáku

ejvm1712
5. 8. 2017 • 08:51

To jsou ale kecy! Obě jsou už mimo,p o s r á v á j í a p o ch c á v a j í se. Jejich jediné přání je mít suchou plenu,protože jsou mio realitu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.