Udá Řepka Erbovou policii? Ona toho rozumu moc nepobrala… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Udá Řepka Erbovou policii? Ona toho rozumu moc nepobrala…

Řepka chce vídat syna!
Řepka chce vídat syna! (Foto ara)

Erbová je prý jeho životní omyl! Tomáš Řepka je nyní velmi spokojený s jeho přítelkyní moderátorkou Katkou Kristelovou a usmířil se s dětmi z prvního manželství. Šťastné chvilky ale i tak neprožívá a to kvůli jeho exmanželce Erbové, která mu prý brání vídat syna Marcuse (5).

Ačkoliv si Tomáš Řepka dal svůj život, dá se říci do pořádku a už není takovým bouřlivákem jako dříve, starostí má i tak až nad hlavu. Může za to jeho exmanželka Vlaďka Erbová, se kterou musí řešit neustálé spory. Problémy s modelkou už ale začínají být extrémní, Vlaďka totiž prý Tomášovi brání vídat syna Marcuse.

Bývalý fotbalista to tak rozhodně nechat nechce a s Vlaďkou bude klidně bojovat! ,,Je to její chyba, když to nebude po dobrém, tak to bude po zlém v rámci zákona. Udělám maximum, aby to takhle nebylo. Učiníme všechny možné kroky, a když na to přijde, zapojíme i policii. Jestli ona má dítě jako rukojmí, tak to už je její boj. Já nechci nic jiného než kluka v klidu a míru vídat,“ odpověděl Řepka Blesku na otázku, co udělá pro to, aby syna viděl. 

,,…Já si myslím, že alimenty jsou jedna věc a právo na syna mám ze zákona, jako ona má právo na své dítě. Já jsem rodič jako ona, tohle s alimenty nemá nic společného. Ona motá jablka s hruškami – když neplatíš, já ti ho dávat nebudu. Ona toho rozumu v tomhle ohledu moc nepobrala. Já doufám, že začne přemýšlet hlavou a začne mi kluka dávat, protože dítě se za peníze nemění,“ dodal ke sporu Tomáš.

Na video s Řepkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mazd
8. 8. 2017 • 11:21

To je vážně Řepka takové hovado,že by neplatil každý měsíc alimenty?To by naštvalo každou matku.

6010
6. 8. 2017 • 10:25

Erbová sice rozumu moc nepobrala, ale fotogenická je, to se musí uznat.A ty jejich vzájemné rozepře, zřejmě jim to oboum patří.Co vysílají, to sklízí.

-bello-
6. 8. 2017 • 00:42

někdo myslí silikony, někdo zadnicí

-bello-
6. 8. 2017 • 00:40

jakými útoky?Pokud ano, tak se neděly přes média, zatímco média Řepka volí

-bello-
6. 8. 2017 • 00:38

Věřím spíš jí, než jemu.Blikanec Řepka se kontrolovat neumí a v životě lítá jak zastydlá puberta ode zdi ke zdi.Erbová má 2 děti, usadila se a pracuje a myslím, že ho má plný zuby a to včetně jeho bývalé Řepkové a jeho příšerný dcery . Současná Řepkova sekyrnice Kristelová je možná trošku chytřejší, ale je tak strašně pyšná na to NIC , co má v mozku, že je to směšná paní důležitá. Ta může oslnit akorát tak Řepku nebo Kazmu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.