Stylista soudí Klause: Co ty ledžíny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stylista soudí Klause: Co ty ledžíny?!

Na párty dorazil Klaus v hodně netradičním a uvolněném oděvu.
Na párty dorazil Klaus v hodně netradičním a uvolněném oděvu. (Foto Advantage cars)

Je to stárnoucí mladík, co chtěl by zas žít, jak žil dřív... Hit Pavla Bobka možná zněl v uších účastníkům tenisové párty roku v rámci Advantage Cars Prague Open. Velký rozruch tu totiž způsobil exprezident Václav Klaus (76). Co jeho módnímu »ohozu« říká vizážista a stylista Petr Lukeš?

„Možná překvapivě mi tento outfit nevadí, přestože by chtěl malinko doladit. Kostkované sako, džíny a double monk boty jsou podle mě skvělá kombinace. To, co není zvolené úplně dobře, je typ džín a to, že má sako k tomuto stylu zbytečně delší rukávy, než je potřeba,“ říká Lukeš a pokračuje:

Na párty dorazil Klaus v hodně netradičním a uvolněném oděvu.

„Zvolené kalhoty by se hodily spíše na o generaci, možná spíš o dvě mladšího kluka, ale pokud by se vyměnily za vhodnější džíny anebo jiný klasičtější typ kalhot, výsledek by působil lépe. Lepší střih saka a malinko kratší rukáv a kapesníček by pak stylu dodaly potřebnou ležérnost.“


VIDEO: Kdo dorazil na oslavu narozenin Václava Klause?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.