Adéla Gondíková: ODPÍSKALA SVATBU s Langmajerem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Adéla Gondíková: ODPÍSKALA SVATBU s Langmajerem...

Langmajer dával všem najevo, že Gondíková patří jemu.
Langmajer dával všem najevo, že Gondíková patří jemu. (herminapress.cz)

Svatba nebude! V tom má zcela jasno Adéla Gondíková (43), která už šest let žije s Jiřím Langmajerem (51). Poprvé promluvila o tom, co ji od svatby odradilo. I přesto plánují společné stárnutí!

Už se zdálo, že herecký pár po letech společného soužití zamíří k oltáři. Jenže zcela jinak to vidí Adéla, která už nikdy nechce být nevěstou a institutu manželství nevěří. „Jednu svatbu jsem už zažila a každá holka chce být jednou za princeznu, to jsem si už splnila, takže do toho podruhé už nepůjdu,“ prozradila deníku Aha! Gondíková.


Není totiž přesvědčena o tom, že k životu potřebuje oddací list. „Manželství má pro mne jediný smysl, a to, že vám na stáří v nemocnici řeknou, jak je na tom ten druhý. To je jediné, k čemu to je, jinak vám to neřeknou.

Mně to ale řeknou, protože vědí, jak to s námi je,“ má jasno Adéla, která se se svým partnerem potkává o prázdninách v muzikálu Mamma Mia!, kde si Jiří v rámci role bere jinou ženu.

„Na konci prázdnin nás čeká s Jirkou ještě krátká dovolená a pak hned naskočíme do dalšího projektu muzikálu Ať žijí duchové,“ vypočítávala herečka.

Nevěra a rozvod
Když se v roce 2001 brali, vypadalo to na lásku na celý život. Muzikant Ondřej Bousek (36) ale manželku po sedmi letech opustil kvůli dceři prvního československého kosmonauta Anně Remkové. A v roce 2007 se rozvedli. Mají spolu dceru Nely (13).

Na video s Adélou Gondíkovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vfberan
2. 8. 2017 • 20:06

Tradice křesťanských zemí, slušnost, právní závazek, legitimita dětí. To vše se asi už nenosí, hlavně že si to vybojovali homosexualové a hetero nad tím ohrnují nos, jsou k tomu naváděni - klasická rodina.... no... fuj? že?

vochomurka
2. 8. 2017 • 18:21

Muzikant Ondřej Bousek (36)

andorea
2. 8. 2017 • 11:50

To ano, ale může nastat situace, že pacienta přivezou ve stavu, kdy nebude schopen komunikace a tím pádem nikoho neurčí. Nevím, zda to lze ošetřit nějakou pro všechny případy dopředu sepsanou plnou mocí u notáře?

lambrika
2. 8. 2017 • 11:26

V nemocnici ( nebo u lékaře) vždy řeknou o zdra. stavu osobě , kterou určí nemocný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.