Zmatky kolem Noida: Zapletl se do cizího rozvodu a Gábina chce prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zmatky kolem Noida: Zapletl se do cizího rozvodu a Gábina chce prachy!

Vašek Noid Bárta řeší další problémy!
Vašek Noid Bárta řeší další problémy! (Profimedia.cz)

Zastal se právníka, se kterým ho pojí přátelské pouto a krutě se mu to nevyplatilo! Kromě velké kritiky, kterou schytal na internetu, mu zasadila ránu i jeho bývalá láska Gábina Dvořáková (28)!

Napsal si status, který rozpoutal to, co by určitě nečekal. Zpěvák Václav Noid Bárta podpořil přes sociální sítě svého advokáta a kamaráda Miroslava Dudu, který se rozvádí s jeho údajně týranou ženou Alenou Šeďovou. Spoustu známých osobností Noida začalo kritizovat kvůli tomu, že se vyjadřuje k případu, o kterém nic neví. Duda mu totiž neřekl, jak se věci prý doopravdy mají. Mezi ty, kteří se do Noida obuli, patří například Linda Finková či Mahulena Bočanová.

Aby toho nebylo málo, hned poté co se Vašek začal zajímat o rozvod Dudy, začala prý Gábina tvrdit, že je zpěvák násilník, alkoholik a vyhodil ji z domu, proto požaduje jako Dudova žena výživné na manželku!

„Poukázal jsem pouze na shodu případu, že po určité době odmlky přijde s požadavkem na výživné obvinění ze všeho možného. Ze mě dělá manželka bohužel alkoholika, psychopata a násilníka, co ji vyhodil z domu,“ uvedl Noid pro Expres.cz s tím, že v případu jeho právníka vidí velké podobnosti s tím, co musí řešit s Gábinou.

„Ty případy jsou hrozně podobné. Prostě jsem napsal svůj názor, protože chodím do té kanceláře 4 měsíce a dvě děti tam vidím, když přijdou ze školy. Myslím, že po dvou letech odluky toho páru by asi něco signalizovala škola, trenéři a další. Já tím pouze ukazuji, že jsem na tom podobně,“ řekl Noid.

 „Gábina chce také najednou výživné na manželku. Nejdříve mi řekla, že žádné chtít nebude, když se v podstatě vzdám Terezky. A najednou ejhle, už jsem také násilník a alkoholik.

Píše mi, že mě vyšetřuje policie, a chce, abych na ni platil. Teď mi dokonce poslala mail, že jsem se jí naboural do počítače, že ji sleduji, odposlouchávám. Úplné nesmysly,“ dodal k celé věci zpěvák, které už je z celého procesu s Gábinou unavený. 

Na video s Noidem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
catherin4
3. 8. 2017 • 10:15

Vratilo sa mu čo sám robil, ako zlatokop využíval Lucku a keď jej mal dosť našiel si mladú zlatokopku

donaukinder
2. 8. 2017 • 21:17

Noid vydělá měsíčně cca 50 000 korun, snad si paní magistra nemyslela, že ji s takovou almužnou uživí?

vfberan
2. 8. 2017 • 20:13

majojo
2. 8. 2017 • 13:09

Tak to dopadne, když si béčkovej šoustevník začne s magistrou. Jasě, že ho sedře z kůže. Teď aby se chudák uzpíval, jestli o to jeho bučení bude někdo stát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.