Past na Kramného? Elektrikářem v base! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Past na Kramného? Elektrikářem v base!

Petr Kramný (39) se měl stát ve vězení elektrikářem!
Petr Kramný (39) se měl stát ve vězení elektrikářem! (Karel Kopáč)

Kramný stále svou vinu popírá! Už jsou to čtyři roky od osudné dovolené, kde zemřela Kramného manželka a dcera. Podle soudu je Petr Kramný (39) zabil elektrickým proudem. Nyní mu vedení věznice nabídlo práci elektrikáře. Že by nalíčili past?

Petr Kramný si odsedí 28 let za vraždu své ženy a dcery, které podle soudu zavraždil elektrických proudem. Kromě trestu ve formě vězení musí také zaplatit odškodné ve výši 8,5 milionu korun! Ve věznici mu tak bylo nabídnuto zaměstnání, které ale musel odmítnout. Vše by se totiž mohlo obrátit právě proti němu!

,,Vyprávěl nám o tom na poslední návštěvě.Vypadá to jako špatný vtip, ale nabídli mu, aby dělal elektrikáře… Jsme rádi, že tu práci nevzal. Protože jednak elektřině nerozumí a jednak, kdyby to zkusil, mohlo by to být použito jako důkaz proti němu, když má ve vězeňských papírech, že je elektrikář,“ sdělil Blesku člen Spolku Šalamoun Václav Peričevič.  

Co je Spolek Šalamoun?

,,Spolek Šalamoun je sdružení lidí, jedinců, které spojuje snaha pomáhat těm, kteří se dostanou do drtičky orgánů činných v trestním řízení, snaha monitorovat poklesky těchto orgánů a spolupracovat s institucemi, které jsou obdařeny právem měnit zákony," slova předsedy Spolku Šalamoun.

Na video s Kramným se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.