Zesnulá Špinarová (†65): DÁREK ze záhrobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zesnulá Špinarová (†65): DÁREK ze záhrobí!

Zpěvačka je pochována vedle svého bratra Lubomíra.
Zpěvačka je pochována vedle svého bratra Lubomíra. (Karel Janeček)

Tak jako je tomu i u dalších zesnulých umělců, i písně Věry Špinarové (†65) vydělávají po jejím tragickém skonu z letošního jara. Deníku Aha! se podařilo zjistit, jakou částku už agentury Intergram a OSA měly vyplatit dědicům, konkrétně synovi zpěvačky Adamu Pavlíkovi (42).

Od 26. března, kdy rockerka po čtyřech dnech v kómatu zemřela v motolské nemocnici, raketově stoupl prodej jejích desek. Stejně tak rádia, televize a internetové portály začaly více hrát její písně. A to se také promítlo do výdělků.

Od závěru března do konce června mají dědicové nárok podle našeho zdroje cca 272 807 Kč. Jde o interpretační a autorské poplatky. Čísla za červenec, který dnes končí, zatím nejsou známy. Vzhledem k tomu, že syn zpěvačky je jediným dědicem, bude to právě Adam Pavlík, komu budou tantiémy z maminčina nádherného díla chodit.

Co mu patří?
Od začátku července je už na Pavlíka po dořešení dědického řízení napsán panelákový byt v Ostravě a také zpěvaččina milovaná chalupa ve Fulneku, ve které žila a v roce 2012 ji nechala kompletně zrekonstruovat. Její cena se pohybuje kolem 4 milionů korun. Byt se podle realitních makléřů pohybuje kolem 1,3 milionu korun.


Zesnulá zpěvačka Věra Špinarová má náhrobku desku po boku svého bratra Lubomíra na hřbitově v Ostravě.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.