Expartner Rolins zpěvák Homola: Děsivá srážka s autobusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Expartner Rolins zpěvák Homola: Děsivá srážka s autobusem!

Bývalý partner Dary Rolins (44) a otec jejich devítileté Laury Matěj Homola (44) přežil s členy kapely Wohnout děsivou autonehodu.
Bývalý partner Dary Rolins (44) a otec jejich devítileté Laury Matěj Homola (44) přežil s členy kapely Wohnout děsivou autonehodu. (Foto Aha! – Nguyen Phuon Thao, Facebook.com, ara)

Stáli při nich všichni svatí! Bývalý partner Dary Rolins (44) a otec jejich devítileté Laury Matěj Homola (44) přežil s členy kapely Wohnout děsivou autonehodu. 

Rána a pak ticho! To jsou poslední věci, které si zpěvák a kytarista pamatuje ze srážky jejich dodávky s autobusem. Došlo k ní v noci ze čtvrtka na pátek.

Tržné rány

„Vraceli jsme se z festivalu Benátská! a na křižovatce v Liberci se střetli s autobusem,“ popisuje deníku Aha! zraněný Homola. Má pohmožděný obličej a utrpěl také pár tržných ran. Viníkem nehody je podle policie šofér kapely.

Zpěvák prý nic neviděl. „Já jsem byl zahleděný do telefonu, pak přišla rána,“ tvrdí Homola s tím, že pak už si toho moc nepamatuje. „Přijeli zdravotníci a policisté a pak nás odvezli do nemocnice,“ říká Matěj.

Auto na odpis
„Naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. Dodávka vypadá, že je na odpis, ale důležité je, že to nedopadlo hůř,“ uzavírá pomlácený Homola.

Na video s Homolou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.