Zpověď Šoralové: Ničí to a sžírá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď Šoralové: Ničí to a sžírá!

Lucia Šoralová promluvila o soukromí.
Lucia Šoralová promluvila o soukromí. (herminapress.cz)

Manželka hudebního skladatele Ondřeje Soukupa (66) Lucia Šoralová (40) bere život takový, jaký je. A stejně tak přistupuje i k mateřství, bere jej se vším, co do života ženy přináší.

Lucia Šoralová je maminkou dvou dětí, jejich otcem je známý muzikant Ondřej Soukup. Zpěvačka přiznala, že mateřství ji překvapilo. „Že se to prostě stalo úplně stejně jako všem ostatním a že to funguje a těší a ničí a sžírá a vyčerpává a nabíjí a okrádá a přitom zahrnuje vším,“ popsala Šoralová v rozhovoru pro magazín Rodina, jak vnímá to, že je matkou.

Dokonce promluvila i o tom, jak své dvě ratolesti vychovává. „Slova jako styl výchovy, denní režim, spánkový režim mi způsobují žaludeční neurózu. Můj "výchovný styl", když už máme to slovo použít, je sled každodenních akcí a reakcí na konkrétní výzvy dne. Vše samozřejmě v souladu se základními morálními pravidly,“popsala a uznala, že její rodina už je zvyklá na to, že "všechno je jinak", což se ale podle ní zásadně rozchází s pravidly všech předškolních i školních zařízení.

 Šoralová další dítě nechce! Je to vyčerpávající

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 



Přečtěte si
aveneta
29. 7. 2017 • 11:12

Již ten dlouholetý nevyřešený vztah s jeho manželkou vypovídá o svém.....a co by teď tedy čekala...??? Onen kvalitní životní vztah...??? To je tedy hodně primitivní, ale to je u celebrit časté

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.