Návrat moderátora Gondíka (47) na obrazovky: Báli se ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Návrat moderátora Gondíka (47) na obrazovky: Báli se ho!

Na velký televizní projekt čekal dva roky.
Na velký televizní projekt čekal dva roky. (Foto Aha! Daniel Černovský, FTV Prima, ČT)

Měl roční pauzu! Dalibor Gondík (47), poté co on a jeho sestra Adéla (43) přišli o pořad Gondíci s.r.o., opět hlásí návrat na obrazovku.

Byla to ale trnitá cesta. „Za poslední dva roky jsem i já odmítal různé nabídky z různých televizí,“ řekl Aha! Dalibor, proč nebyl v posledním období moc vidět. „Já bych řekl, že to bylo u proto, že se objevila taková celková únava z televize,“ upřesnil.

Pauzy nelituje
„Samozřejmě jsem pracoval dál v divadle a na jiných projektech,“ dodal. „Nakonec jsem rád, že ta pauza byla, strašně mi to pomohlo, potřeboval jsem to,“ připustil a potvrdil, že se na obrazovky České televize, pro kterou natočil nový zábavně vědomostní program Zdravotní test národa, těší.

Pozitivnější zítřky
„Spolupráce s veřejnoprávní Českou televizí byla skvělá,“ pochvaluje si. „Domluvili jsme se i na další spolupráci,“ osvětlil Gondík. „Takže snad to budou pozitivnější zítřky,“ dodal na závěr Gondík, pro kterého je návrat na scénu velkým zadostiučiněním po překonaných problémech.

Nechce diváky strašit
Nový zábavně vědomostní Zdravotní test národa, byl měl divákům pomoct lecos odhalit o svém vlastním zdraví. „Nechceme diváky strašit, našim cílem je naopak diváky pobavit a povzbudit při zásadních rozhodnutích, které mohou vést ke změně životního stylu,“ poodhalil Dalibor Gondík.

On sám prošel za poslední roky velkou proměnou, začal inteznivně běhat, změnil životosprávu a popasoval se s velkým zdravotním problémem.

Na video s Gondíkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
28. 7. 2017 • 16:33

Ukaž svou fotku at je sranda bezvýznamný smudlo

ivoadler
28. 7. 2017 • 09:31

Vypadal by líp a neměl by deprese, kdyby nebyl línej se pořádně nažrat.

dandova
28. 7. 2017 • 09:04

Aha, tak on odmítal, chtěl pauzu .... Zajímalo by mě, kdo a proč nad ním v televizi drží ochrannou ruku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.