Pobodaná Češka v Egyptě zemřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pobodaná Češka v Egyptě zemřela!

Lenka
Lenka (Reuters, Facebook, K. Kopáč, R. Klejch)

Lenka (†36), která byla pobodaná na dovolené v Egyptě, zemřela. Informoval o tom ministr Ludvík na Twitteru.

Měla to být krásná dovolená u Rudého moře v Egyptě. Domů se však účetní Lenka z Rakovnicka zdravá už nevrátí. Když ji před dvěma týdny na pláži pobodal útočník, zdálo se, že vyvázla jen s lehkým zraněním. Rány na noze a zádech operovali egyptští lékaři a Lenka se cítila dobře. Dokonce už byl s pojišťovnou plánovaný návrat do Česka běžným letadlem. V pondělí se ale její stav prudce zhoršil. Ministerstvo zahraničí za ní okamžitě vyslalo specializovaný tým lékařů, pomoci však už nedokázali.

Vše o útoku v Hurghadě čtěte ZDE!

 Lenčina rodina se včera vrátila z Egypta:

 

 



Přečtěte si
ararat
27. 7. 2017 • 20:32

no tvá dedukce je že po bitvě je každý generál... jináč tvá demagogická úvaha je fakt lidská blbost,co tam taháš Zaorálka,Bělobrádka,jsi snad lékař že víš co mohli či nemohli udělat?no jo pořád dokola

1pravda1
27. 7. 2017 • 14:13

Pokud by to byl někdo z tvojí rodiny, tak bys byl první, kdo by se ptal, proč nebyla léčba konzultována s českými lékaři a proč oni si neověřili informace podávané muslimskými lékaři!!! Proč ji nepřevezli speciálem s JIP ihned, běžně se zranění takto převážejí. Vykašlali se ni, jediné co udělali, že to tam nechali omrknout velvyslankyni v Egyptě, která není lékařka. Bylo jí lépe a zase ji nepřevezli, egyptská nemocnice má peníze a to velké z české pojišťovny, tak proč by to dělali. Vybavený speciál s lékaři poslali pozdě, až byla v komatu, tak co nechápeš?

ararat
27. 7. 2017 • 12:14

bože lidská blbost je rozpinatelná jako vesmír...běž se léčit

1pravda1
27. 7. 2017 • 11:37

Za převoz a konzultace lékařů je zodpovědný ministr zahraničí Zaorálek v součinnosti s ministrem zdravotnictví Ludvíkem - oba ČSSD. Není to tak, že nikdo za nic nemůže, někdo rozhodoval a někdo ji tam nechal, a jen se spolehl bez konzultace s našimi lékaři, na vyjádření Egypta a jeho lékařů, aniž by kontroloval, zda se jejich informace, že tam musí zůstat, zakládají na pravdě. Prostě - udělali jen to, že tam poslali se mrknout naši velvyslankyni v Egyptě, o zraněních lhali od začátku, proč, jsou snad na straně turismu a muslimů? Pokud by to byla moje rodina, podala bych trestní oznámení za možné zanedbání péče a nekontroly stavu zraněné českými lékaři. Je to sakra česká občanka, oběť teroristického útoku, dovedete si představit, že by tento útok byl hromadný? Takto se chová naše diplomacie - neuvěřitelné. Co je to za vládu? Sobotka se směje s Hermanem, Zaorálek se směje s voliči a Bělobrádek byl nyní na tajné cestě v USA, v Bílém domě! a v Kongresu a nikde se o tom nepíše, co má zase Bělobrádek věčně vylepený v USA za lubem.

mdada49
27. 7. 2017 • 11:33

Upřímnou soustrast rodině. Hrozné, hrozné, hrozné. Krásná, vysněná dovolená se rázem změnila v rodinou katastrofu. A to jenom kvůli té sebrance muslimské. Jak tu může být ještě někdo sluníčkář !!! Že, ty šišlale Novotný!!?? Ano, né každý muslim je terorista, ale rozhodně každý terorista je muslim. Lidi, nepuste je sem a nejezděte k nim.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.