Voříšková v zajetí finančních problémů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Voříšková v zajetí finančních problémů

Tereza Voříšková chce kvalitu!
Tereza Voříšková chce kvalitu! (Instagram.com)

Dříve šla z role do role, teď ale Tereza Voříšková (28) točí méně. A to se také podepsalo na jejích výdělcích. Herečka si na to dokonce veřejně postěžovala!

Chci zmenšit kvantitu a zlepšit kvalitu! Za minulý rok jsem natočila pouze film s panem Svěrákem Po strništi bos, který teď půjde do kin. Přitom člověk ve velkém odmítá věci, které by ho mohly živit, takže jsem to samozřejmě pocítila,“ řekla Voříšková.

„Za těch posledních 10 let jsem toho udělala hodně a ty filmy se stále hrají. Dohromady je těch věcí okolo 30. Teď už prostě tolik netočím,“ prohlásila herečka, která aktuálně dotáčí sitcom Dabing Street, který je o rozpadu a zániku dabingu. „Je to lidský seriál. Všechny postavy bude mít divák rád, protože dělají spousty chyb,“ dodala na Frekvenci 1.

Role: Maminka Už 17. srpna bude mít premiéru nový film Jana Svěráka (52) Po strništi bos, ve kterém Tereza hraje maminku. Tatínka ztvárnil Ondřej Vetchý (55).

Na video s Voříškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.